Játék

Hathárom Totóbajnokság - itt a 2. szelvény!

Felkerültek a Hathárom Totóbajnokság 2. szelvényének mérkőzései! Mindenkinek sikeres tippelést kívánunk!

Több, mint 250 játékos vett részt a múlt héten elrajtolt Ingyenes Totóbajnokságunk első felvonásán, amelyen az aranyérmes pozíció megszerzéséhez egy 9 találatos szelvény is elegendő volt. Meglepetés eredményekből nem volt hiány, vajon a Bajnokok Ligája és Európa Liga második körében is borulnak majd a papírformák?

A szelvényen továbbra is a BL- és EL-párharcokra tudtok tippelni, köztük pedig helyet kap a Fradi második csoportmeccse is, amelyet a Groupamában vívhat meg a Dinamo Kijevvel. 

Most sem állítjuk, hogy könnyű szelvényt válogatottunk össze, de hát annál izgalmasabb lesz a küzdelem! Jó tippelést és sok sikert kívánunk mindenkinek!


A heti szelvényeket minden vasárnap 12:00 órakor cikk formájában is megtaláljátok a Hathármon, de a Tippjátékok/Totó aloldalon is elérhetőek lesznek természetesen. Az eredményeket ezen az oldalon, valamint a fórumban is megtaláljátok, a totóbajnokság részletes kiírását és szabályzatát pedig ITT tudjátok elolvasni! 

Íme tehát az második 13+1-es szelvény: 

2. Szelvény


Jó játékot és sikeres tippelést kívánunk mindenkinek!

 


A Hathárom BL/EL Totóbajnokság első körének nyertesei:

1. hely: ndave - nyereménye: 5 000 HUF értékű számlafeltöltés fogadóirodában (PaySafe) + Logibet havi normál előfizetés
2. hely: szab.bence18sb32 - nyereménye: Logibet havi normál előfizetés
3. hely: spangli84 - nyereménye: Logibet havi normál előfizetés

Köszönjük mindenkinek a részvételt, a nyerteseknek pedig gratulálunk, illetve kérjük, hogy vegyétek fel velünk a kapcsolatot az info@hatharom.com email címen.