Játék

Hathárom Totóbajnokság - itt az 6., egyben utolsó szelvény, vigaszdíjjal spékelve!

Felkerültek a Hathárom Totóbajnokság 6., tehát végső szelvényének mérkőzései! Mindenkinek sikeres tippelést kívánunk!

A megszokotthoz képest nagyon komoly ütemben lepörgette az UEFA a legrangosabb kupakiírások csoportköreit, amelyekből immár az utolsó következik. A Bajnokok Ligájában kilenc hely már elkelt (Bayern München, Manchester City, Porto, Liverpool, Chelsea, Sevilla, Borussia Dortmund, Barcelona, Juventus), a maradék 7 egyenes kieséses pozícióért pedig öldöklő harc várható.

A csoportokban a harmadik hely is nagyon értékes, hiszen azzal az Európa Ligában folytathatják a csapatok. A magyar szurkolók nagy része így a Dinamo Kijev elleni Fradi meccset várhatja a legjobban, ahol eldől a kilencedik kerületi együttes sorsa - természetesen ez az összecsapás is helyet kapott az utolsó TOTO-körben. 

A szelvényen tehát továbbra is a BL- és EL-párharcokra tudtok tippelni és az utolsó fordulóra, valamint Mikulásra való tekintettel ezúttal növeljük a tétet: a 6. körben ugyanis minden 0 találatot elérő játékos 10.000 forintos sportfogadótőkét nyer vigaszdíjul!

Most sem állítjuk, hogy könnyű szelvényt válogatottunk össze, de hát annál izgalmasabb lesz a küzdelem! Jó tippelést és sok sikert kívánunk mindenkinek!


Az eredményeket ezen az oldalon, valamint a fórumban is megtaláljátok, de a játék lezárását követően összegző cikkben is olvashattok majd róla, a totóbajnokság részletes kiírását és szabályzatát pedig IDE kattintva éritek el.

Íme tehát a hatodik, egyben utolsó 13+1-es szelvény: 

6. Szelvény


Jó játékot és sikeres tippelést kívánunk mindenkinek!