Totó

Lezárult a Totóbajnokság, hajszálon múlt a 100 ezres Jackpot

Vége a nemzetközi kupasorozatok csoportkörének, így a Hathárom népszerű játékában is számot vetünk.

Összeállt a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában is az egyenes kieséses szakasz mezőnye, miután hét közben lement az utolsó, sorsdöntő csoportkör. Talán a legnagyobb meglepetés a Barca kizúgása volt, bár olvasóink mondhatni előre temették a katalánokat, hiszen 72 százalékuk 1-esre húzta a meccset a BL&EL Totóbajnokságunk 6. fordulójában. Ez volt a játék végső megmérettetése, de sajnos a Jackpotot ezúttal sem sikerült leakasztani senkinek.

Pedig az utolsó körben nem csak a 14, de a 0 találatra is kifizettük volna a busás nyereményt és ehhez többen nagyon közel is kerültek. A csütörtöki napra fordulva még 7 játékos állt 0 találattal, köztük oldalunk Adminja is, aki mind a 14 összecsapásra X-et húzott. A szelvényen szereplő találkozók lefújásait követően 3 tippelő is bosszankodhatott, hiszen nekik mindössze 1 meccsen múlt a Jackpot megszerzése.

A BL&EL Totóbajnokság 6 fordulója során összesen 1097 tippsor érkezett be, de 10 találatnál soha nem sikerült jobban teljesíteni, a Jackpot pedig nálunk maradt!

Az utolsó fordulóban amúgy 4 játékos - Dirrdurr, Bundesz, Bernuska és Klmrus - holtversenyben végzett az élen, amihez ezúttal 8 találat is elég volt és ahogyan azt előre is ígértük, ők mind megkapják a díjakat.

 

Köszönjük mindenkinek a részvételt, a nyerteseknek pedig gratulálunk,

velük hamarosan a regisztrációjukkor megadott email címen felvesszük a kapcsolatot. 
 


A TOTÓ rajongói pedig ne aggódjanak, hiszen 2022-ben sok másik remek játék mellett érkezik az újabb Hathárom Totóbajnokság, az évet pedig darts-vb megmérettetéssel zárjuk!