Játék

Hathárom BL & EL Totóbajnokság - itt a 3. szelvény!

megosztom

Felkerültek a Hathárom Totóbajnokság 3. szelvényének mérkőzései! Mindenkinek sikeres tippelést kívánunk!

Nagyot szólt a Hathárom Totóbajnokságának második fordulója is, ahol immár 200 fölötti játékos szállt harcba a díjakért. A legnagyobb szelvénygyilkos a Juventus 1-0-s diadala volt a címvédő Chelsea felett, de a Milan-Atlétin is csak 19 százalék húzta be a "V"-t. Meglepetésekből szinte sosincs hiány, ezért is szép ez a játék, na de nem is húzzuk tovább az időt, X-elésre fel!

A szelvényen továbbra is a BL- és EL-párharcokra tudtok tippelni, köztük pedig helyet kapott például a Messi vs Szoboszlai párharc, vagy a Fradi vendégjátéka a Celtic otthonában!

Ezúttal sem állítjuk, hogy könnyű szelót állítottunk össze, de így annál izgalmasabb lesz a küzdelem! Az előző tippsoron a legjobb játékosok is csak 9 találatig jutottak, ezt azért bízunk benne, hogy sikerül majd felülmúlni.

FIGYELEM! A Fradi EL-meccse kedden 16:30-kor kezdődik, így addig lehet tippelni!


A heti szelvényeket minden játékhét előtti vasárnap 12:00 órakor cikk formájában is megtaláljátok a Hathármon, de a Tippjátékok/Totó aloldalon is elérhetőek lesznek természetesen. Az eredményeket is ezen az oldalon találjátok, a totóbajnokság részletes kiírását és szabályzatát pedig ITT tudjátok elolvasni! 

Íme tehát az második 13+1-es szelvény: 

3. Szelvény


Jó játékot és sikeres tippelést kívánunk mindenkinek!

megosztom