Játék

Hathárom Totóbajnokság - itt az 5. szelvény!

Felkerültek a Hathárom Totóbajnokság 5., utolsó előtti szelvényének mérkőzései! Mindenkinek sikeres tippelést kívánunk!

Nem okozott csalódást a több hetes szünet után visszatérő nemzetközi kupahadszíntér, ahol immár nem babra megy a játék. Az utolsó előtti körben már szépen körvonalazódnak a továbbjutási esélyek, így, akiknek még van sansza, hogy tavasszal is folytassa a menetelést, most már nemigen hibázhat.

Vajon a Bajnokok Ligája és Európa Liga ötödik körében is borulnak majd a papírformák? Egy-két találkozón biztosan, de érdemes kiemelni, hogy "Mester53" nevű játékosunk az előző körben is nagyon közel állt a 200.000 forintos Jackpothoz, hiszen 14/12 helyes tippet küldött harcba.

A szelvényen tehát továbbra is a BL- és EL-párharcokra tudtok tippelni, köztük helyet kapott Atlético-Bayern, vagy az MU-PSG csúcsderbi, de Szoboszlaiék meccse is, akik győzelmi kényszerben utaznak Moszkvába. 

Most sem állítjuk, hogy könnyű szelvényt válogatottunk össze, de hát annál izgalmasabb lesz a küzdelem! Jó tippelést és sok sikert kívánunk mindenkinek!


A heti szelvényeket minden vasárnap 12:00 órakor cikk formájában is megtaláljátok a Hathármon, de a Tippjátékok/Totó aloldalon is elérhetőek lesznek természetesen. Az eredményeket ezen az oldalon, valamint a fórumban is megtaláljátok, a totóbajnokság részletes kiírását és szabályzatát pedig ITT tudjátok elolvasni! 

Íme tehát az ötödik 13+1-es szelvény: 

5. Szelvény


Jó játékot és sikeres tippelést kívánunk mindenkinek!