Játék

Nagy lángon ég Spangli nevű olvasónk, közel járt a 200 ezres Jackpothoz!

Tovább dübörög a Hathárom ingyenes Totóbajnoksága, melyen volt, aki 2/2 alkalommal dobogón végzett. Ne maradj ki Te sem!

Mint azzal bizonyára már legtöbb olvasónk találkozott, a 2020/21-es BL- és EL-szezon csoportköreivel párhuzamosan újraindítottuk a májusban hatalmas sikert aratott Hathárom Totóbajnokságot. A formula a régi, 13+1 szerkesztőink által kiválasztott mérkőzésre kell tippelni háromesélyben,

ebben a szériában pedig aki telitalálatos szelvényt ad le ingyenes játékunkon, annak 200 ezer forintos Jackpot üti a markát!

Sosem mondtuk, hogy ez könnyű feladat, de volt már, aki közel került a tűzhöz, sőt, nem is először. 'Spangli84' nevű játékosunk a Totóbajnokság első fordulójában több, mint 250 tippelő közül a 3. helyre futott be, ami alapból bravúros teljesítmény, de mint azt az alábbi kép is alátámasztja, nem egyszeri szerencséről volt szó. A második tippsoron ugyanis egyedül neki sikerült 10-nél több mérkőzést (szám szerint 11-et) eltalálnia, ez pedig közel 80 százalékos találati arány, amely a különösen nehéz terepnek bizonyuló nemzetközi kupameccseken több, mint kiváló teljesítmény.

Érdekesség, hogy a legnagyobb szelvénygyilkos a Mourinho-legénység volt, amely 1-0-s vereséget szenvedett az Antwerp vendégeként, a belgák sikerére pedig mindössze olvasóink 1 százaléka voksolt.

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk és várjuk jelentkezésüket

az info@hatharom.com email címre.

A játék természetesen nem áll meg, hiszen a csoportküzdelmek összes körére lesz akruális totószelvény. A következő, azaz a harmadik a szokásos időpontban, azaz vasárnap 12 órakor kerül majd ki oldalunkon, amely olyan pikáns találkozókat tartalmaz majd, mint a Real Madrid-Inter, Lipcse-PSG vagy az AC Milan-Lille.