Játék

Lezárult a BL/EL Totóbajnokság, íme a számok és a nyertesek

A Bajnokok Ligája és Európa Liga csoportkörére indított játékunk nagy népszerűségnek örvendett, így lesz folytatás is.

A 2020-ra tervezett Hathárom-játékok közül az Európa-bajnokság vitte volna a prímet, de az élet ugyebár közbeszólt. Májusban aztán a leállított bajnokságok folytatására időzítettük a hosszú idő után leporolt Totóbajnokságot, amelyet kitörő örömmel fogadtatok. Nem is volt kérdés, hogy folytatjuk, így hívtuk életre a BL/EL-csoportkörére vonatkozó megmérettetést, amely októberben vette kezdetét. 

A Bajnokok Ligája és az Európa Liga is rengeteg pazar összecsapást hozott, mi pedig végigkísértük a két csúcstorna csoportkörét a hat héten át tartó ingyenes játékkal. Voltak, akik csak egy szelvénnyel próbáltak szerencsét és voltak, akik mind a hat alkalommal harcba szálltak a nyereményekért,

végül mindent összesítve nem kevesebb, mint 1338 tippsor került feladásra, ám a Jackpot így is bent ragadt!

A legközelebb "Mester53" járt, aki a negyedik körben 12 találatot ért el, 11 helyes tipp pedig több fordulóban is előfordult. Érdekesség, hogy az utolsó előtti tippsoron 9 jó helyre behúzott "X" is elégnek bizonyult a dobogó legfelső fokának megszerzésére.

A top háromban újrázni egyedül "spangli84"-nek sikerült, az utolsó körre meghirdetett 0 találatért járó vigaszdíjért folytatott harcban pedig szintén mindenki elbukott. 1 találatos is mindössze egy volt és mivel játékosunk oly közel járt, neki megítéltünk egy kis bánatajándékot - "todika" teljesítményét is 5 000 forintos számlafeltöltéssel honoráljuk.

A Hathárom BL/EL Totóbajnokság nyertesei
kör 1. hely 2. hely 3. hely
1. ndave szab.bence18sb32 spangli84
2. spangli84 MSR erdeimano
3. potyman 1000feri G70
4. Mester53 joko Stüszivadász
5. MravikB bagolyka39 TKC19
6. Idoma dulldulles st.daniel666

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönjük mindenkinek a részvételt, a nyerteseknek pedig gratulálunk,

illetve kérjük, hogy vegyétek fel velünk a kapcsolatot az jatek@hatharom.com email címen. Ugyan a szabályzatunk alapján erre az eredményhirdetést követő 10 napban van lehetőség, ezúttal hagyunk esélyt - még 10 nap - azoknak, akiknek ez esetleg elkerülte a figyelmét.
 

Ezzel persze nincs vége, hiszen 2021-ben sok másik remek játék mellett érkezik az újabb Hathárom Totóbajnokság!