Játék

Hathárom BL & EL Totóbajnokság - itt a 4. szelvény!

Felkerültek a Hathárom Totóbajnokság 4. szelvényének mérkőzései! Mindenkinek sikeres tippelést kívánunk!

Nincs megállás a világ legrangosabb kupasorozataiban, így tovább robog a Hathárom ingyenes Totóbajnoksága is. A kiírás harmadik körében is rengeteg szelvény érkezett, ám a legjobb két játékos is "csak" 10 meccset talált el a 14-ből, reméljük ezt azért sikerül túlszárnyalnotok az újabb csokornyi összecsapással. 

A legnagyobb szelvénygyilkos amúgy a Porto 1-0-s diadala volt a Milan felett, a PSV-Monacón pedig csak 10 százalék húzta be a "V"-t. Meglepetésekből szinte sosincs hiány, ezért is szép ez a játék, na, de nem is húzzuk tovább az időt, X-elésre fel!

A szelvényen továbbra is a BL- és EL-párharcokra tudtok tippelni, köztük pedig helyet kapott például a Szoboszlai vs. Messi párharc második felvonása és a Fradi-Celtic visszavágó is!

Ezúttal sem állítjuk, hogy könnyű szelót állítottunk össze, de így annál izgalmasabb lesz a küzdelem! Az előző tippsoron a legjobb játékosok is csak 10 találatig jutottak, ezt azért bízunk benne, hogy sikerül majd felülmúlni.

FIGYELEM! A Totószelvényt kedden 18:45-ig lehet kitölteni!


A heti szelvényeket minden játékhét előtti vasárnap 12:00 órakor cikk formájában is megtaláljátok a Hathármon, de a Tippjátékok/Totó aloldalon is elérhetőek lesznek természetesen. Az eredményeket is ezen az oldalon találjátok, a totóbajnokság részletes kiírását és szabályzatát pedig ITT tudjátok elolvasni! 

Íme tehát a negyedik 13+1-es szelvény: 

4. Szelvény


Jó játékot és sikeres tippelést kívánunk mindenkinek!