Spanyol foci

Brutálisat kaszálhatunk, ha Zidane-t menesztik legközelebb

Egyáltalán nem tűnik ördögtől valónak, hogy lecsapjunk erre az igen magas szorzóra.

Melyik La Liga-trénert menesztik legközelebb?
Eusebio Sacristan (Real Sociedad) 3.00
A La Liga egyetlen szakvezetőjét sem küldik el 6.00
Paco Jémez (Las Palmas) 6.00
Juan Muniz (Levante) 6.00
Cristóbal Parrolo (Deportivo) 6.00
Zinedine Zidane (Real Madrid) 12.00

Ha abban a lehetőségben gondolkozunk, hogy Florentino Pérez már a PSG elleni meccset sem várja meg Zinedine Zidane menesztésével, erre a szorzóra bizony érdemes nagyon hamar lecsapnunk. Ha ugyanis hétvégén a Real ismét alulmarad egy fontos rangadón, akkor közel sem biztos, hogy a jövő hetet már a francia mesterrel kezdni meg a Bajnokok Ligája címvédője. Márpedig az odds kitűnő!

A halványzöld bukméker ugyanis 12-szeres pénzt fizetne arra az esetre, ha a következő kirúgott tréner a La Ligában Zizou lenne, márpedig ismerjük Pérez vérmérsékletét, állított már fel nagyobb respektnek örvendő mestert is a blancók kispadjáról.

Fogadásunk szempontjából jó hír lehet, hogy a bukméker valós esélyt lát arra, hogy a La ligában idén már nem is lesz edzőváltás, hiszen csupán Eusebio Sacristan, a Real Sociedad mestere esélyesebb a következő menesztésre, mint a "nem lesz több edzőváltás idén" opció.

Az esélyesek között találjuk még Paco Jémezt, a Las Palmas, Juan Munizt, a Levante és Cristóbal Parralót, a Deportivo trénerét is.

Vajon tényleg valós esély van arra, hogy Zidane-t menesztik legközelebb? És vajon megéri lecsapni a 12-szeres oddsra? A Valencia elleni mérkőzést követően okosabbak leszünk.

1x2    
Valencia Döntetlen Real Madrid
4.65 4.25 1.61
[2580741] 2018-01-27 16:15:00 Valencia - Real Madridx;
240918