Nemzetközi foci

A három gigász harca - így áll a Zidane-ügy az oddsok alapján

Komoly fordulat volt az utóbbi napokban és a legendás francia tréner egy eddig nem várt helyen köthet ki.

A Real Madriddal zsinórbán három Bajnokok Ligáját nyert Zinédine Zidane elég kelendő lett az utóbbi időben. Sokáig úgy tűnt, hogy a Manchester United lesz a befutó a kegyeiért folytatott küzdelemben, ám Mourinhónak - lehet ugyan, hogy csak átmenetileg - sikerült visszaszereznie a klub bizalmát. Ezután a Juventus következett a pletykák szerint, ahol öt évet játékosként is eltöltött, majd a közelmúltban újabb csavar jött a történetben.

A napokban írtunk róla, hogy a bukmékerek lassan készpénznek veszik, hogy Niko Kovac, a Bayern München idén kinevezett mestere hamarosan lapátra kerülhet. A horvát taktikusnak nem sikerült igazán megszerettetnie magát sem a játékosok, sem a rajongók körében. A vezetőség emiatt nem akar rizikózni egy újabb feltörekvő névvel, hanem olyan szakembert akarnak, aki már komolyabb trófeakollekcióval és ezáltal tapasztalattal rendelkezik.

Itt kerül a képbe Zidane, akit a sajtóértesülések alapján már meg is kerestek a müncheniek és az egyes infómorzsák által a legnagyobb angol fogadóiroda kínálatában már a Bőrnadrágosok a favoritjai Zizou megszerzésének. Erre jelenleg 2.25-ös szorzót kínálnak, bár egyelőre a Vörös Ördögöket sem lehet kizárni - Manchesterbe igazolása 3.00-as oddsot érne.

Zidane következő csapata
Bayern München 2.25
Manchester United 3.00
Juventus 7.00
Franciaország 8.00
Bordeaux 13.00
Tottenham 13.00
Ti hol látnátok szívesen Zidane-t?