Nemzetközi foci

Azt se hittük volna, hogy valaki ilyet mond Zidane-ról

Vajon bóknak vagy sértésnek fogja majd fel a francia mester korábbi csapattársa szavait?

Másodszor találkozik Zinedine Zidane a Real Madrid trénereként a Juventusszal, a kedd esti BL-negyeddöntő első felvonásán pedig jó esélye van a spanyoloknak Torinóban is sikert elérni. A francia mestert játékoskarrierje okán minden bizonnyal nagy tisztelettel és szeretettel fogadják majd Torinóban, vele kapcsolatban pedig a mérkőzést megelőzően korábbi csapattársa, Alessio Tacchinardi nyilatkozott meglepően.

1x2    
Juventus Döntetlen Real Madrid
2.90 3.20 2.42

"Úgy hiszem, Zidane edzőnek még jobb, mint játékosnak volt. Játékosként megvolt a vele született tehetsége, nem volt szüksége semmilyen tanácsra, csak kiment a pályára és varázsolt gyerekkorától kezdve. Edzőként viszont szüksége volt a fejlődésre és a tanulásra, mivel az a habitus, amivel a pályán játszott, edzőként nem biztos, hogy célravezető lett volna.

Őszinte leszek, senki sem gondolta volna korábbi csapattársai közül, hogy ilyen magasságokba jut majd el edzőként, de mégis sikerült neki. Nem volt egyszerű dolga, amikor átvette a Real Madridot, mégis megnyert mindent a csapattal. Remek munkát végez" - nyilatkozta Tacchinardi, akivel 1996 és 2001 között együtt rúgta a bőrt az olasz iparvárosban.

Hogy valóban jobb edző, mint játékos Zidane, arról alighanem soha nem lesz döntés, mindenesetre mindkét pozícióban óriási dolgokat vitt véghez.

A Real Madrid tehát kedden este korábbi csapatának otthonában léphet egy lépéssel közelebb a történelmi triplázáshoz. A bukmékerek szerint már Torinóban is jó esélye van egy győzelem begyűjtésére Ronaldóéknak, míg a továbbjutás csupán 1.40-szeres oddson fogadható.

[2736495] 2018-04-03 20:45:00 Juventus - Real Madridx;