Átigazolás

1,13-as szorzó? Tutira megvan Aubameyang új csapata!

Napokon belül hivatalosan is bejelenthetik, hogy Pierre-Emerick Aubameyang az Arsenalban folytatja.

Fotó: metro.co.uk

A nemzetközi sportsajtóban napok óta tartja magát a pletyka, hogy Pierre-Emerick Aubameyang az Arsenalban folytatja pályafutását, de ezzel párhuzamosan szinte naponta merülnek újabb és újabb lehetséges klubok a támadó jövőjét illetően.

A francia Telefoot információi szerint azonban napokon belül pont kerülhet az ügy végére. A lap úgy tudja, hogy az Arsenal delegációja a tulajdonos Ivan Gazidisszel a soraiban vasárnap Németországban járt, hogy tisztázza a részleteket a dortmundi csatár átigazolásával kapcsolatban.

A Telefoot szerint az üzlet részeként az Ágyúsok francia válogatott támadója, Olivier Giroud Dortmundba kerül. A 31 éves csatár 2012 óta erősíti az Arsenalt, de Alexandre Lacazette érkezése óta háttérbe szorult, így neki és londoniaknak is megfelelő opció a klubváltás.

 

Az átigazolás tényét erősíti, hogy az egyik legnagyobb angol fogadóiroda rendkívül nagyot metszett Aubameyang arsenalos szerződésének szorzóján és jelenleg csupán 1.13-as oddson kínálják, hogy a gaboni az Ágyúsoknál folytatja.

 

"Az Arsenal lepasszolta Alexis Sánchezt és megszerezte Mkhitarjant, így most, hogy ez a két üzlet lezártul, a figyelmét mos tmár Aubameyang megszerzésére fordíthatja" - kommentálta az alacsony oddsokat az iroda szóvivője.

Giroud dortmundi átigazolási azonban még nem ennyire tuti, hiszen erre az opció 2.75-ös szorzót kínálnak a bukmékerek.

Az Arsenal ugyan a hétvégén magabiztos győzelmet aratott, de lemaradása a BL-indulást érő 4. helytől még így is 5 pont a Liverpool mögött - és a Vörösök egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

237903