Bajnokok Ligája

Bátraknak egy hármas szorzó a keddi kínálatból!

Bár a német Lipcse teljesen zöldfülűnek számít a Bajnokok Ligájában, a fogadóirodák nagyon tisztelik Gulácsi Péteréket.

A Bundesliga ezüstérmeseként a RB Leipzig a Bajnokok Ligájában is megmutathatja magát, a két éve még a német másodosztályban szereplő lipcseiek immáron hétről hétre az elitben is vitézkedhetnek. A német gárda ellenfele ezúttal a török Besiktas lesz, amely az első forduló egyik legnagyobb meglepetését okozva idegenben győzte le a Porto csapatát.

1x2    
Besiktas Döntetlen Lipcse
2.80 3.35 2.35

Az isztambuli mérkőzés szorzói alapján elmondhatjuk, hogy Gulácsiék játékerejét igen sokra tartják a bukmékerek, hiszen háromesélyben mindössze 2.35-ös szorzót fizetnek a német győzelemre, míg a török gárda sikere több pénzünk háromszorosát fizetné.

Véleményünk szerint azonban fel kell tenni a kérdést, hogy jól van-e ez így. Az odáig rendben van, hogy a Bundesliga mindenkori ezüstérmese nemzetközi szinten is komoly játékerőt képvisel, de ezen a szinten kevés a Lipcse rutinja, hiszen a keretet javarészt fiatal harcosok alkotják.

A helyszín ráadásul a világ egyik legforróbb helyszíne lesz, márpedig az isztambuli pokolban az igazi sztárcsapatok számára sem egyszerű az élet.

A Besiktas ráadásul teli van rutinos, sokat megélt ászokkal, akik nem mennek a szomszédba egy kis lelki hadviselésért sem - egy Pepét vagy Medelt nem kell félteni, ha kell, gyorsan tudtára adják majd a német fiataloknak, hogy mire is számíthatnak a 90 perc során.

A török csapat ráadásul nagyon komoly lépést tett a továbbjutás felé azzal, hogy a Dragaóban legyőzte a Portót, a nem várt sikerből származó lépéselőnyt pedig hazai pályán aligha szeretné kiengedni.

Azt se feledjük, hogy a Lipcse idegenben azért jóval sebezhetőbb, a Bundesliga tavalyi idényében 17 idegenbeli meccséből csak nyolcat nyert meg (8-5-4), az idei szezonban pedig a Schalke és az Augsburg vendégeként is kapitulált már.

A fentiek miatt is gondoljuk úgy, hogy érdemes lehet a török együttesbe bizalmat fektetni, a bátrabbak kivehetik egyszerűen a hazait, de az 1X jóval biztonságosabb fogadásnak tűnik, amelyre 1.53-as szorzót kapunk jelenleg.

  • Besiktas nyer@2.80
     
  • Besiktas vagy döntetlen@1.53
     
  • Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést@1.30
[2620500] 2017-09-26 20:45:00 Besiktas - RB Leipzigx
[2620500] 2017-09-26 20:45:00 Besiktas - RB Leipzigx;