Bajnokok Ligája

Megéri bepróbálni ezt a négyes oddsot a Besiktas-Bayernre!?

Ötgólos német előnyről folytatódik a Besiktas - Bayern München BL-nyolcaddöntő. A továbbjutás kérdése már eldőlt, ennek ellenére nem biztos, hogy unatkozni fogunk.

Egy korai piros lap megpecsételte a Besiktas sorsát a müncheni odavágón, a Bayern ugyanis több, mint 80 percet emberelőnyben játszva szétzilálta a törökök védelmét és 5-0-val küldte őket haza Isztambulba.

Nem kérdés, hogy ezek után eldőlt a továbbjutás kérdése, de a bukmékerek úgy számolnak, hogy a visszavágón és a németek fogadhatják a gratulációkat.

1x2    
Besiktas Döntetlen Bayern München
4.95 4.25 1.55

Van is mire alapozni mindezt, hogy a bajorok legutóbbi két bajnokijukat 10-0-val hozták le, 20 ponttal vezetik a Bundesligát, vesztesen pedig november 25-én hagyták el utoljára a pályát. A bajnokságban a Besiktasnak sem megy rosszul, komoly harcban van az aranyéremért többek között a Galatasaray-jal, a hétvégén viszont a Basaksheri ellen nagyon fontos ki-ki meccs vár a gárdára.

[2680956] 2018-03-14 18:00:00 Besiktas - Bayern Münchenx

Ami a hiányzókat illeti, kezdjük a hazai oldalon, hiszen Pepe és az eltiltott Vida személyében két alapember nem lesz ott a Besiktas védelmében. Ez egy olyan kiválóan támadó csapat ellen, mint a Bayern, nem túl jó előjel, márpedig az előzetes várakozások szerint Heynckes marad a 4-3-3-as felállásnál, igaz, Lewandowskit a legtöbb szaklap csak a kispadra jelöli.

A három nagy isztambuli csapat ellen idegenben játszani minden sztárcsapat számára kihívást jelent. A török fanatikusok elképesztő hangulatot képesek teremteni, olyan pedig nem fordulhat elő, hogy a játékosok egy nemzetközi tétmeccsen ne tegyék oda magukat.

Bár az első meccs végeredménye alapján akár azt is gondolhatnánk, hogy ezúttal is gólgazdag meccsre van kilátás, azért ne feledjük, hogy hasonló szituációban múlt héten a Liverpool és meglepte a fogadókat, amikor 0-0-t játszott odahaza a Portóval.

A Bayern számára még csak most jön a szezon java, Heynckes nem fogja belehajszolni a játékosait egy adok-kapokba és elsősorban a sérülések elkerülése lehet a cél.

Véleményünk szerint érdemes lehet egy középutas megoldást választani és egy döntetlen közeli eredményben gondolkodni.
 

  • Besiktas +2 ázsiai hendikep@1.30
     
  • Gólszám 2-3@1.95    
     
  • Döntetlen@ 4.25     
[2680956] 2018-03-14 18:00:00 Besiktas - Bayern Münchenx;