Bajnokok Ligája

1.85-ért jöhet a gólváltás Lipcsében

Érdekesen szabta meg az oddsokat a nemzeti fogadóiroda erre a találkozóra. Igaz, hogy a Besiktas már fix csoportelső, azonban az a tény, hogy a Porto és a Monaco otthonában is nyerni tudott, megkérdőjelezhetővé teszi az alacsony hazai szorzót.

1x2    
RB Leipzig Döntetlen Besiktas
1.30 5.00 8.75

Hasenhüttl csapatának, bár kötelező a győzelem, de a törökök a kialakult helyzet ellenére sem fogják könnyen adni a bőrüket. A RaisenBall - vagy mondhatnánk RedBull - hétvégén sokkoló, 4-0-ás pofonba futott a Hoffenheim otthonában, ebből azonban nem kell messzemenő következtetéseket levonni. Gulácsiék amúgy is inkább otthon szeretik gyűjtögetni a pontokat, előző két csoportmeccsükön 1-1-et játszottak a Monacóval, majd 3-2-re verték a Portót.

243167

Hazai pályán legutóbbi 6 meccsükből 5-öt megnyertek, azonban az idei kiírásban mindössze 2 alkalommal nem kaptak gólt. Minden tétmeccset figyelembe véve - rendes játékidőben - idén még nem kaptak ki a Red Bull Arénában. A németek bánatára alapemberek fognak hiányozni a szerdai összecsapáson, sérülések miatt Sabitzer biztosan nem lesz pályán, Willi Orban és Emil Forsberg játéka pedig erősen kérdéses.

A vendégek sokkal pozitívabb hangulatban érkeznek a találkozóra, hiszen az ősi rivális, és bajnokságot vezető Galatasarayt 3-0-ra verték a hétvégén. Legutóbbi 10 idegenbeli tétmeccsük mérlege 5-3-2, és ebből 8 alkalommal történt gólváltás. A Lipcsét otthon kényelmes 2-0-ra verték Ryan Babel és Talisca góljaival, azonban Senol Gunes mester várhatóan több nagyágyúnak is pihenőt ad a szerdai meccsen, hiszen a tisztes helytálláson kívül igazi tét nem maradt számukra. Negredo, Gary Medel és Matej Mitrovic is elég jó eséllyel harcol a kezdőért.

A BL-ben mindössze 38 perc jutott eddig Negredónak, azonban könnyen lehet, hogy ma a kezdőben találja magát. fotó: besiktashaberleri.com

Gulácsiék sorsa tehát már nem csak a saját kezükben van, hiszen a Porto botlása is kéne nekik a Besiktas legyőzése mellett, amire minden esélyük meg is van, hiszen már Monacóban is bizonyították, hogy nem remegnek meg a lábak a győzelmi kényszer által. Többgólos mérkőzésre van kilátás, ahogy azt a Lipcsétől már megszoktuk, melyből a törökök is kiveszik majd a részüket.

RB Leipzig - Besiktas
hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt - Igen
@1.85
Fogadási határidő: Szerda 20:45

 

Tudtad?

  • A Lipcse legutóbbi 3 BL-meccsén minimum 3 gól született
  • A Besiktas legutóbbi 5, a Lipcse pedig legutóbbi 3 meccsén minimum 1 gólt szerzett
  • A Besiktas legutóbbi 11 BL-meccséből 10-en nem kapott ki
[2620508] 2017-12-06 20:45:00 RB Leipzig - Besiktasx;