Felkészülés

Rászámolhat a Kövesdre a török sztárcsapat

  • Cipolla

Nyugat-Magyarországon edzőtáborozik a Kövesd, kedd délután a Besiktassal néz farkasszemet Kuttor Attila csapata.

Szerdán befejeződik az edzőtábor a Mezőkövesd számára, a nagyüzem utolsó meccsét pedig kedd este a nagy múltú Besiktassal vívja a borsodi alakulat. A törökök egyértelmű esélyesei a találkozónak, 1.40 körül ellenben fizetne a Besiktas sikere.

4255271

Az elmúlt hét napban négy felkészülési meccset is játszott a Kövesd, múlt szerdán még otthon két NB III-as riválissal, majd az edzőtábor során két nemzetközi riválissal. A Sigma Olomuccal vívott meccsnek 2-1-es vereség lett a vége, az emírségi al Sharjah ellen pedig 1-1-gyel zárt. Az utolsó meccs tehát a török bronzérmes jön, ahol a tisztes helytállás lehet a cél.

A Kövesd szombaton és vasárnap játszotta az említett két komolyabb felkészülési meccset. A csapatból egyelőre az új igazolás Ugrait lehet kiemelni, aki termeli a gólokat, azonban a vasárnapi 90 perc után aligha tudja magát beverekedni a kezdőbe a Besiktas ellen is.

A szombati Olomuc elleni 2-1-es vereséget elszenvedő csapat, azaz az alapcsapat léphet pályára kedden is, 1-2 változással vélhetően a törökökkel szemben.

A Besiktast aligha kell sokaknak bemutatni, a török sztárcsapat 16-szoros török bajnok, legutóbb 2020/21-es szezont sikerült behúznia. Jelenleg Németországban edzőtáborozik, a német-osztrák határ mellé ruccannak át erre az ütközetre, így a Kövesdnek Bükfürdőről azért jóval többet kell utaznia. A Kövesd eredetileg vasárnapig maradt volna edzőtáborban, azonban jött ez a lehetőség a Besiktas ellen, így két napot még ráhúz Kuttor Attila együttese.

Mire fogadjunk?

Ugyan a Kövesd előrébb jár a felkészülésben, ezt a 90 percet azért illene behúznia a Besiktasnak. A felek közti minőségbeli differencia komoly, ráadásul a borsodiak eddigi felkészülési eredményei is felemásak, így nem tudunk bizalmat szavazni nekik.

A Besiktas -1.25-ös opcióval megnézzük, ami azt is jelentené, hogy egygólos török siker esetén a fél tétünk még bukna, de két vagy többgólos győzelemnél teljes tétünk nyertesként lesz elszámolva.

{"headTitle":"Besiktas - Mezőkövesd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-07-18 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Besiktas -1.25","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

[4255271] 2023-07-18 18:00:00 Besiktas - Mezőkövesd Zsóryx;