Bulvár

Megeszem a pólómat, ha továbbmegy a Warriors... Megette! - videó

A felelőtlen ígérgetéseknek néha pólóevés a vége...

Mi a tanulsága az alábbi esetnek? Ne fogadj felelőtlenül hülyeségekre, de ha elveszítesz egy fogadást, azt tartsd be. Az internet új hőse PARTYxDIRTYDAN nicknevű felhasználó, akinek szíve a Clevelandért dobog.

Örült is nagyon, amikor a nagy rivális Golden State 1-3-as hátrányba került az Oklahoma Cityvel szemben. "Megeszem a pólómat, ha továbbjut a Golden State" - írta nagy bátran, márpedig ami egyszer felkerül az internetre, az ott is marad. Mint ismert, a Golden State fordított, így Dannek nem maradt más választása, fogta a kést és a villát, ráírta a pólóra, hogy "Cavs in 6" és hozzálátott a lakomához. A dolog érdekessége egyébként, hogy Dan a felajánlást nem 1-3-nál, hanem igencsak optimistán 3-3-nál tette, amikor a Warriors már sima favorit volt az utolsó mérkőzésen.

"Nem is volt olyan rossz ennyi barbecue szósszal. De muszáj  voltam rendesen megtumkolni, mert egyszerűen nem volt rágható" - írta Dan.

Nem lesz egyszerű Dan következő néhány napja sem, ugyanis a Warriors elleni párharcnak nem esélyesként vág neki a Cavs, LeBronékra közel 3-szoros oddson lehet fogadni a    -n.

euro-2016