NBA

Feje tetejére állt a piac a bombaigazolástól - íme a 2020-as NBA-cím oddsai

megosztom

A Lakers végre megszerezte Anthony Davist, de még nincs vége a bevásárlásnak. A bukik gyorsan alkalmazkodtak.

Micsoda páros lesz. fotó: Clutch Points

Alig pár napja ért véget a 2018/19-es NBA-szezon, még ki sem pihentük a finálé izgalmait, de máris komoly események zajlanak. Az esélyekkel pedig nem lehet eléggé korán elkezdeni foglalkozni, főleg, hogy már most drasztikus változások vannak az egy évvel korábbi állapotokhoz képest.

Az offseason egyik legerősebb átigazolására ugyanis nem kellett sokat várni. A LeBron James által fémjelzett Los Angeles Lakers órákkal a piac kinyitása után megegyezett a New Orleans Pelicansszal Anthony Davis átigazolásáról. A 2012-es draft első pickje komoly áldozatokba került az LA-nek, hiszen cserébe adták a 2017-es másodikként választott, Lonzo Ballt, Brandon Ingramot és Josh Hartot, valamint három első körös választás jogát az idei újoncbörzén. A kaliforniai csapat azonban itt nem áll le és tovább építené a bajnokaspiráns brigádot - a következő kiszemelt pedig nem más, mint Kemba Walker, a Hornets 29 éves sztárirányítója.

A bukiknak nem is kellett több és máris a Király csapatát tették favorittá a végső győzelemre, nem is akármilyen arányban. A Lakers az újabb Larry O'Brian-trófeára ugyanis toronymagas favorit az oddsokat elnézve, hiszen ez mindössze @3.60-ot fizet, míg a második legtöbb, Antetokounmpo vezette Bucks sikere már @7.50-es megtérülést hozhat. A sérültek által sújtott GSW az irodák sorrendje alapján visszaesett negyedik helyre, de szerintünk ebben lehet érték. Óvatosan amúgy, hiszen Kevin Durant és Klay Thomson is szabadon igazolható a nyáron, ám ha együtt marad a csapat a szezonstartra, biztosak lehetünk benne, hogy bezuhan majd a szorzó, még akkor is, ha a két ász felépülése csak valamikor az idény közben várható.

Szerinted indokolt a bukik oddsszabása?

 

megosztom