NBA

Jokicék elronthatják a Warriors karácsonyát

A Golden State zsinórban a 11. karácsonyi meccsére készül, ám a Denver otthonában piszok nehéz dolga lesz.

Az NBA-ben a hagyományoknak megfelelően ezúttal is remek összecsapásokat kapunk karácsony napján és külön öröm, hogy ezeket az európai időzónában is kellemes helyre rakják a szervezők. Mi a magyar idő szerint 20:30-kor esedékes Nuggets-Warriors összecsapást vesszük ki a menüből, amelyen a címvédő győzelme 1.50-en nyitott, de mivel a fogadók is inkább Jokicékat pakolják, ez a szám már csak 1.40 körül jár.

Tudtad? A Nuggets az utóbbi 15 hazai meccséből csak kétszer kapott ki, a Warriors ellenben az elmúlt nyolc idegenbeli összecsapásán csak egy győzelmet jegyez!

 

A Denver négy, a Golden State pedig öt meccses winning streaken van, tehát bombaformában vannak a csapatok. A Ball Arenába viszont nem nyerni járnak az ellenfelek és azt sem elhanyagolható, hogy a Nuggets az utóbbi öt egymás elleni meccs mindegyikét megnyerte Steph Curryék ellen.

Kimenetel szempontjából mi is a hazai felé húzunk, de egy spéci tippet veszünk ki a karácsonyi csörtére. Ebben a tavalyi Finals MVP Jokictól várunk erős mutatókat, pontjai, lepattanói, gólpasszai számát 49.5 fölé pakoljuk. Eddig a szezonban vezet a Denverben mindhárom mutatóban (26.4 PPG, 12.3 RPG, 9.2 APG), abban pedig biztosak lehetünk, hogy ezen a szent napon megkapja azt a plusz motivációt, amellyel megugorhatja az említett határt.


✅ Tipp #1: Jokic pontjai, lepattanói, gólpasszai (Hosszabbítással)

49.5 felett @1.85.

Fogadási határidő: december 25. 20:30