Tenisz

Hétvégi tenisz hármasfogat

  • hatharom.com

Jó kis pénzt hozhat a konyhára a hétvégi tenisz-szelvényünk.

Philipp Kohlschreiber-Julian Benneteau
Tipp: Kohlschreiber
Odds: 1.08 @ TippmixPro

Hétfőn kezdetét veszi a rotterdami torna, amely a szezon első ATP 500-as versenye. A német Philipp Kohlschreiber nincs a kiemeltek között, de ettől függetlenül favoritnak számít a végső sikert illetően. Nincs könnyű sorsolása, de az első akadályt könnyedén veheti Julian Benneteau ellen. A francia játékos szinte teljes egészében kihagyta az előző szezont, 34 évesen pedig egy ilyen hosszú kényszerpihenő után már nem olyan könnyű visszatérni. Egyelőre szenved is rendesen Benneteau, az előző héten hazai pályán kapott ki 3:6, 0:6-ra egy John Millman ellen...Kohlschreiber ellen sem reménykedhet sokkal többen, főleg, hogy a korábbi öt meccsük mindegyikét elveszítette ellene, ráadásul még szettet sem tudott fogni. Még ezen a szorzón is megéri a germán teniszezőt tenni, de a 2:0-ás sikere 1.35-ért sem néz ki rosszul.

Andrej Kuznyecov-Steve Darcis
Tipp: Kuznyecov
Odds: 1.40 @ TippmixPro

Vasárnap még a selejtezős meccsek lesznek főszerepben a holland fővárosban. Úgy tűnik, hogy a junior wimbledoni bajnok Andrej Kuznyecov számára ez a szezon hozhatja meg az áttörést. Dohában negyeddöntővel kezdett, majd az Australian Openen nyolcaddöntőzött, ez egyelőre pazar eredménysor tőle. Az 52. helyre jött fel, ami pályafutása legjobbja, egy rotterdami meneteléssel már a top 50 is meglehet. Ő a kvalifikáció első kiemeltje, ennek megfelelően játszi könnyedséggel verte a hazai pályán ütögető Jesse Huta-Galungot. Sokkal nagyobb fejtörést Steve Darcis sem okozhat számára, bár a belga nagyobb név, mint Huta-Galung volt, a formája hagy némi kívánnivalót maga után. Kuznyecov jobban adogat, stabilabban üt alapvonalról és nem mellesleg tele van önbizalommal.

Margarita Gasparyan-Bojana Jovanovski
Tipp: Gasparyan
Odds: 1.14 @ TippmixPro

Szentpéterváron favoritra fogadni nem a legokosabb dolog, de ha orosz játékosról van szó, akkor kivételt tehetünk. Margarita Gasparyan rendre odateszi magát a hazai versenyeken, most is motiváltan várja ezt a viadalt és nem is esélytelen egy jó eredményre. Alapesetben ilyen oddson nem érné meg fogadni rá, de Bojana Jovanovski borzasztóan elveszítette a fonalat. Idei mindhárom meccsét elveszítette és összesen négy 0-6-os szettet kapott már, olyan játékosoktól, mint Veronica Cepede, Anna-Lena Friedsam és Alize Cornet. Gasparyan ezzel szemben egy Australian Open nyolcaddöntőt tud felmutatni, ami eddigi legjobb Grand Slam szereplése. Nyugodtan készülhetett erre a tornára, míg Jovanovski a Fed Kupában volt érdekelt. Nem kérdés, hogy az orosz lány a meccs toronymagas favoritja.

Tenisz kombinált szelvény - a     szorzói alapján
Mérkőzés Tipp Odds
Philipp Kohlschreiber-Julian Benneteau Kohlschreiber 1.08 @ TippmixPro
Andrej Kuznyecov-Steve Darcis Kuznyecov 1.45 @ TippmixPro
Margarita Gasparyan-Bojana Jovanovski Gasparyan 1.14 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1.72; a téterősségért kattints ide!