US Open

Az év tutija!

  • hatharom.com

Teniszben ritkán mondhatjuk egy tippre, hogy tuti, főleg, ha lányokról van szó, de most akadt egy ilyen.

Profi tenisz-tippeket szeretnél? Látogass el a LOGIBET.COM-ra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz!

Kedden megkezdődnek a negyeddöntős küzdelmek, a lányoknál Serena Williams gőzmozdonyként robog a rekordbeállítást jelentő 22. major címe felé. A világelsőre a legjobb nyolc között habkönnyű ütközet vár, hiszen nővére, Venus lesz az ellenfele. No, nem azért ígérkezik ez lefutott derbinek, mert az idősebbik amerikai ne lenne jó játékos, hiszen két US Open- és öt wimbledoni címet már ő is begyűjtött a karrierje során, ugyanakkor nehéz elképzelni, hogy keresztbe tegyen húgának, aki élete talán legfontosabb tornagyőzelméért harcol. 

Ki jut tovább? - a   szorzói.
Serena Williams Venus Williams
TippmixPro @ 1.09 TippmixPro @ 5.25

Serena továbbjutása garantált, Wimbledonban is találkoztak, akkor 6:4, 6:3-ra győzött. Venus pont annyit adott ki magából, ami egy ilyen szolid vereséghez elegendő volt. Egy-két látványos pont, brék ide, brék oda, a közönséget kiszolgálták, de egy pillanatig sem volt kérdés, hogy a fiatalabb amerikai megy tovább. Serena győzelme tehát tuti - hacsak nem sérül meg -, így az 1.10 körüli odds is ajándék.

A kérdés csupán annyi, hogy 2:0-ra vagy 2:1-re győz? Előbbire opcióra 1.35-ös, utóbbire 3.65-ös szorzót kínálnak a magyar bukmékerirodában. A logikus a szettveszteség nélküli sikere lenne, hiszen feleslegesen minek fárassza magát, viszont, ha 2:1-re nyer, akkor pedig végképp senki nem vádolhatja meg őket azzal, hogy megbeszélt meccs volt. 

Serena és Venus legutóbbi öt egymás elleni meccse
Év Torna Borítás Győztes Eredmény
2015 Wimbledon Serena 6:4, 6:3
2014 Montreal Kemény Venus 6:7, 6:2, 6:3
2013 Charleston Salak Serena 6:1, 6:2
2009 Világbajnokság Kemény Serena 6:2, 7:6
2009 Világbajnokság Kemény Serena 6:2, 7:6