Tenisz

Alig fizet Serena győztes visszatérése - fogadjunk inkább a játékok számára!

  • Cesc18

Nem most fogunk meggazdagodni, ha az amerikai klasszis sikerére teszünk, az over viszont jó befektetésnek tűnik.

Csütörtökön kezdetét veszi az Indian Wells-i torna, a hölgyeknél a legnagyobb figyelmet pedig Serena Williams visszatérése övezi. Az immáron édesanyaként pályára lépő amerikai a 2017-es Australian Open óta nem játszott tétmeccset, azaz bő egy éve láthattuk legutóbb. Nagy kérdés, hogy milyen formát mutat majd, hasonlóan hosszú kihagyása a 2010-es wimbledoni címe után volt. Akkor a 11 hónapos "szabadságot" követően rendesen döcögött a szekere, igaz, most nem sérülés miatt kényszerült a pályán kívülre. 

Hosszú idő után újra pályán Serena. - Fotó: WTA

A WTA hivatalos honlapján Williams edzőjével, Patrick Mouratoglou-val olvasható egy interjú, melyben a francia szakember beszélt az amerikai klasszis terveiről és céljairól:

"A terv az, hogy újra a legmagasabb szinten teniszezzen. Ennek a folyamatnak pedig a kemény edzések mellett része a versenyzés is, ezért Indian Wellsben és Miamiban egyaránt ütőt ragad." 

Nem tudjuk, hogy mennyi időre lesz szüksége, hogy elérje a legjobb szintjét, de úgy gondolom, hogy meg kell adnia a szükséges időt, anélkül, hogy túl sokat várna el magától az elején. 

- mondta a francia tréner, aki hozzátette, hogy Serena célja, hogy Grand Slam-címeket nyerjen és arra számít, hogy tanítványa már a Roland Garroson a legjobbját lesz képes nyújtani. 

Fogadás a győztesre    
Serena Williams Zarina Diyas
1.30 2.90

Serena azzal a Zarina Diyasszal néz majd farkasszemet az első körben, akit három éve éppen Indian Wellsben 6-2, 6-0-ra mészárolt le. De most teljesen más előjelekkel várják a meccset, az amerikairól már esett szó, míg Diyas a 2016-os sérülésé óta építi a játékát. Tavaly remekül tért vissza, idén viszont csak keresi a formáját. Ettől függetlenül nem lehet leírni, hiszen biztosan motiváltan áll majd ki erre a meccsre. Ekkora esélye soha nem lesz Serena ellen. 

Sok pénzt nem nyerhetünk, ha Williamsre fogadunk, és igazából nem is tartjuk reálisnak, hogy ekkora favoritnak hozták ki. Már-már elgondolkodtató, hogy inkább Diyast húzzuk be. A legjobb befektetésnek azonban az over tűnik, minket ugyanis nagyon meglepne, ha Serena könnyed győzelemmel térne vissza. 

  • Játékok száma - Több, mint 19.5 @ 1.70