Tenisz

Három meccsen is overt húzunk - napi tippek Wimbledonra

Kedden a hölgyek negyeddöntős összecsapásaival folytatódnak a küzdelmek az All England Club publikuma előtt.

Elég érdekes párosítások jöttek össze a legjobb nyolc között, ami rögtön feltűnhet,

hogy a top 10 kiemeltből senki sem jutott el idáig. Ilyenre pedig korábban még nem volt példa Wimbledonban.

Ugyanakkor Serena Williams, Angelique Kerber és Jelena Ostapenko személyében három Grand Slam-bajnok még mindig versenyben van, szóval korántsem biztos, hogy új major győztest avatunk szombaton.

Ki nyer Wimbledonban?
   
Serena Williams 2.25
Angelique Kerber 3.70
Jelena Ostapenko 7.75
Darya Kasatkina 12.25
Dominika Cibulkova 13.00

Innentől Serena és Kerber döntője lenne a papírforma, ám utóbbira már itt a negyeddöntőben is nagyon nehéz feladat vár Daria Kasatkina ellen.

Éppen Wimbledon előtt, az eastbourne-i tornán randevúztak és akkor Kerber csak döntő szett tie-breakben tudta átrágni magát a szívós orosz lányon. Előtte Indian Wellsben is találkoztak, akkor Kasatkina nagyon simán, 6-0, 6-2-re nyert. Kemény menet lesz ez a németnek, aki egyébként is meg tud szenvedni az ilyen típusú játékosok ellen. Győztesre itt nem tippelnénk, arra viszont jó esélyt látunk, hogy 20 játék alatt nem dől el a meccs.
 

  • Játékok száma - 20.5 felett @ 1.81


A felső ág másik negyeddöntőjében Ostapenko ellenfele az a Dominika Cibulkova lesz, aki eddig az egyik legmeggyőzőbb teljesítményt nyújtotta a tornán. A szlovák lány még nem veszített szettet és az első hetet úgy hozta le, hogy mindössze kétszer tudták brékelni. Ennek fényében meglepő, hogy underdognak hozták ki, még ha a lett lány hasonlóan jó menetelést is tudhat maga mögött.

Cibulkova jó formában játszik. - Fotó: WTA

A hétfői nyolcaddöntőben mindketten egy szoros és egy sima szettet játszottak. Cibulkova ezúttal nem adogatóként, hanem fogadóként brillírozott,

ugyanis ellenfele első szervái mögött a pontok 62%-t behúzta, míg a második szerváknál 78%-os hatékonyságot tudott felmutatni.

Ez nagyon domináns játék fogadóként, és Ostapenkónak is fel kell kötnie a gatyáját, hiszen tegnap a második szervája rettentően sebezhető volt.

Tavaly Indian Wellsben brékorgiát hozott a meccsük és a gyors füves borítás ellenére könnyen előfordulhat, hogy most is rettentően megszenvednek majd az adogatógémekért. 

Véleményünk szerint itt is az over irányába érdemes kacsingatni, és nálunk ez a meccs 55-45 Cibulkovának, így a szlovákra kínált 2.10+ odds egyaránt tetszetős.
 

  • Játékok száma - 21.5 felett @ 1.70   
  • Cibulkova jut tovább @ 2.19

 

Ugyancsak rettentően szoros meccsnek ígérkezik Kiki Bertens és Julia Görges összecsapása. Ez az egyetlen olyan meccs a négy közül, ahol nem lép pályára Grand Slam-győztes. Mindketten meggyőző játékot mutattak hétfőn, Bertens Venus után Karolina Pliskova személyében egy újabb top 10 kiemeltet küldött haza. Nagyon elszántak mindketten és hatalmas önbizalommal játszanak. Ha még a tét nagyságát is idevesszük, akkor pláne nem várható egyoldalú meccs.
 

  • Játékok száma - 21.5 felett @ 1.73


Serena győzelmére fizetik a legkevesebbet a negyeddöntőkben, pedig könnyű meccs éppen nem vár rá Camila Giorgi ellen. Az olasz lány egyébként az egyedüli a versenyben maradt játékosok közül, aki nem játszott még korábban Grand Slam-negyeddöntőt. Bár az idei kiírásban semmit sem lehet kizárni, de ebben a meccsben mi nem érezzük a meglepetést, arra viszont nem vennénk mérget, hogy Williams simán megy tovább.

További tippekért látogass el partneroldalunkra, a Logibet.com-ra, ahol továbbra is 19 euróért fizethetsz elő az összes tippmester összes tippjére. Illetve látogass el a torna fórum topikjába, ahol ugyancsak számtalan tipp közül szemezgethetsz vagy oszthatod meg saját gondolataid.

Kattints a képre és játssz a nyereményekért!