Átigazolás

Már Cuadrado helyét tervezgetik a Barcelonában

Továbbra is fontos célnak tűnik a Barcelonánál, hogy megszerezzék a kolumbiai Juan Cuadradót a Fiorentinától.

A katalán klubhoz közel álló Mundo Deportivo szakírója szerint a Barcelonánál felmerült, hogy jobbhátvédként használnák Cuadradót, ami igencsak furcsa lenne a játékos támadópotenciálját látva. A Fiorentinában és a válogatottban is eredményes, ráadásul még jobban szolgálja ki a társait, mint amilyen hatékony gólszerző. A világbajnokságon eddig két meccsen három gólpasszig jutott.

Vincenzo Montella sok helyen használta a kolumbiait az utóbbi időben a Violáknál, de azért jórészt támadó középpályásként számolt vele. José Pekerman ezen a vébén eddig a szokásosnál is több támadó feladatot bízott rá, ennek ellenére úgy tűnik, komolyan gondolkoznak azon, hogy Dani Alves alternatívájaként használják őt a sebességének és hosszú labdái pontosságának köszönhetően.

A brazilt is megkérdezték a dologról, és úgy tűnik, nem tiltakozna a versenyhelyzet ellen sem: "Ha meg lehet őt szerezni, akkor én támogatom a Barcát. A nagy játékosokat mindig szívesen látták ennél a klubnál. Nem zavarna, ha versenyeznem kellene vele. Sőt, motiválna. A klub mindig a minőséget keresi, hogy versenyképes maradhasson."

Amint arról korábban olvashattatok a hatharom.com-on, Cuadradóért 35 millió eurót kérne a Fiorentina, a Barcelona viszont csak 25 millió körül szeretne érte fizetni.