Bulvár

Ribéryt és Benzemát felmentették a szexbotrányban

Franck Ribéry és Karim Benzema megúszta. Nem vádolják fiatalkorú ellen elkövetett szexuális zaklatással a Bayern München és a Real Madrid játékosát, csütörtökön mindkettőjüket felmentették.

Zahia Dehar kellemetlen éjszakákat is okozott Ribérynek

A szexbotrány 2010 elején robbant ki, amikor egy prostituált, Zahia Dehar nyilvánosságra hozta, hogy 2008-ban - amikor még csak 16 éves volt - a francia válogatott több labdarúgója is fizetett neki szexuális kapcsolatért. A lány később jelezte, hogy a játékosok nem voltak tisztában az életkorával.

Ribéry elismerte a viszonyt, de cáfolta, hogy tisztában lett volna a hölgy életkorával. Benzema eközben tagadta, hogy valaha is kapcsolatba került volna Zahia Deharral. Bár a prostitúció 18 év felett legális Franciaországban, a kiskorúval folytatott szexuális viszonyért három év börtön és 45 ezer eurós bírság is járhat - de csak akkor, ha bizonyítható, hogy a tettes tudott partnere életkoráról. A francia bíróság bizonyítottnak látta, hogy a Bayern München és a Real Madrid játékosa valóban nem volt tisztában Dehar életkorával, ezért nem vádolja szexuális zaklatással őket. Csütörtökön Benzema, Ribéry és Dehar sem jelent meg a bíróságon.