NBA

Letartóztatták a Kelták játékosát

  • Barcsai Róbert

A Boston Celtics játékosa, Terrence Williams a jelek szerint nem bír magával, ugyanis vasárnap letartóztatták. Az idei szezon során szerződtetett játékos fegyverrel fenyegette gyermeke édesanyját, és bár meglógott a rendőrök elől, később elkapták.

Terrence Williams

Felemásan indul a holtszezon a Boston Celtics számára, ugyanis azt követően, hogy Doc Rivers bejelentette, még legalább egy évig edzi a csapatot, ezúttal negatív hírt kaptak a Kelták, mivel Terrence Williamst letartóztatták.

Az eset Washington államban, Kent városában, egy parkolóban történt. T-Will a szokásos gyermeklátogatás közben kapott össze tízéves kisfia édesanyjával, olyannyira, hogy aztán fegyverrel fenyegette őt. A szemtanúk természetesen kihívták a rendőrséget, ám mire azok odaértek, a játékos már nem volt a helyszínen, később viszont mégis letartóztatták.

A 2009-es draft 11. helyén elkelt játékos karrierje tehát nem a várakozásoknak megfelelően folytatódik, hiszen hiába kapott tíznapos, majd további egyéves szerződést a Bostontól, ezek után kérdéses, hogy vajon a Keltáknak szüksége van-e egy ilyen balhés játékosra?