NBA

Hamarosan kezdődik a rájátszás, így nyerhetsz a playoffban is!

  • Logibet

Kiválóan teljesít eddig a tippmester az NBA-szezonban, így őt ajánljuk a következő hetekre.

Kattints és kaszálj te is speciális, amerikai tippekkel!

Magyar idő szerint szerda hajnalban megkezdődött az NBA rájátszásának "előszobája", a play-in. 8 csapat verseng még a két megmaradt helyért, az pedig mára el is dőlt, hogy a Brooklyn Nets és a Minnesota Timberwolves ott lesz a playoffban. Ugyan az NBA és a rájátszás sem egy könnyű terep a fogadók számára, mutatunk egy tippmestert, aki debütálása óta kiválóan teljesít ezen a nehéz piacon is.

Március közepén számoltunk be a partneri együttműködésről, melynek keretében a Sports Model Analytics nevű szolgáltatás, kizárólag amerikai sportokra specializálódott tippmesterei is megjelennek a Logibeten. Az SMA-s tippmesterek közül pedig egyértelműen az NBA-s profil teljesít a legjobban, amely optimizmussal tölthet el minket a playoffot megelőzően.

Noha a minta természetesen még igen alacsony, a kezdés rendkívül biztató, hiszen bevallottan ezek a világ legnehezebben tippelhető piacai, így minden hosszútávú profit nagy eredmény.

 

Így teljesíti eddig az NBA-s tippmester a szezonban
Tippszám Profit ROI Találati arány
45 +19.20 +21.33% 62.22%

 

Így kaphatod meg a tippeket

Az SMA-s tippmesterekre egy külön csomagban lehet előfizetni, amely független a Logibet Normál vagy PRO csomagjaitól, vagyis párhuzamosan is futtathatóak. Az SMA-s csomagra való előfizetés esetén a 8 analyticses tippmester bármelyikére feliratkozhatsz, a tippekről pedig ugyanúgy értesülhetsz, mint egy normál tippmester esetében, vagyis e-mailen és pushon keresztül.

 

Érdekelnek a profi NBA-tippek!