NBA

Hatalmas a tét, 2,22-es oddsért undert szimatolunk Milwaukee-ban

A Bucks 3-1-re elhúzhat, ha nyerni tud a Celtics elleni 4. meccsen is, amelyen szinte egál oddsot kaptak a felek.

A topfoci fogyóban van így május közepe felé haladva, szóltak is a srácok, hogy kicsit aktivizálhatnám magam az NBA terén. Próbáljuk hát felvenni a fonalat és heti 1-2 jó ötlettel támadni a rájátszást - izgalmakból nincs hiány, hiszen mind a négy konferencia-elődöntő nagyon kiegyenlített ezidáig, lássuk hát, mit hozhat a Bucks-Celtics 4. felvonása.

{"headTitle":"Bucks-Celtics","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-10 01:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bucks","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Celtics","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Jannisz Andetokumbo és társai 3-1-re próbálnak ellépni a magyar idő szerint kedden hajnali 1:30-kor megrendezésre kerülő összecsapáson. A Celtics ha elbukja ezt a párharcot, akkor minden bizonnyal a 3. meccs lesz bűnbaknak kikiáltva. A Bucks 103-101-re nyerte meg a találkozót, ám 4.6 másodperccel a vége előtt még a Boston büntetőzött, Smart pedig direkt rádobta a gyűrűre a labdát, hogy így egyenlíthessenek - vagy esetleg meg is nyerjék a game 3-t - ám végül Horford csak a dudaszó után dobta be. Érdemes megnézni ezt az őrületet, így be is linkeltem alább.

A vereséget a legegyszerűbb Jayson Tatumra verni, hiszen a Celtics szupersztárja egyszerűen nem volt ott fejben ez alkalommal. A játékos mindössze 10 pontot szórt (19 mezőnykísérletből mindössze 4 ült neki), míg a Görög Szörny 42 ponttal segítette győzelemhez csapatát. Ugyanakkor jó hír a bostoniak számára, hogy a Bucks két ásza is brillírozott, mégis csak 2 ponttal kaptak ki, tehát közel sem lefutottak még a dolgok.

 

Trendek
 

  • A Bucks utóbbi 8 meccse underes eredményt hozott
  • A Bucks utóbbi 6 meccse underes volt, amelyen favoritként lépett pályára
  • A Bucks utóbbi 8/7 hazai meccse underes volt, amikor idegenben pozitív mérleggel bíró ellenféllel találkozott
  • A Celtics utóbbi 12/11 konferencia-elődöntője underes eredményt hozott
  • A Celtics utóbbi 6/5 meccse underes volt

 

A 4. meccs is hasonlóan szoros lehet, mint a szombati és a bukik is nagyon óvatosan bántak a számokkal - a Bucks 1 pontos favoritként nyitott, a line-t pedig 210-re lőtték be. A Budenholzer-legénység az alapszakaszban is kétszer legyőzte otthon a Bostont és minden esélye megvan rá, hogy zsinórban a negyedik sikert arassa ellene a Fiserv Forumban.

Amint a trendek is mutatják, újabb underes meccs lehet kilátásban, főleg, hogy a tét minden eddiginél nagyobb, ugyanis a bajnoki várományosként emlegetett Celtics 3-1-ről aligha kapaszkodna vissza a címvédő ellen. A találkozóra egy fogadáskészítős tippet raktunk össze, amelybe bőven belefér egy szoros hazai zakó is, ahogy az undert is szép magasra kitoltuk.

{"headTitle":"Bucks-Celtics","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-10 01:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Bucks +5.5 + 216.5 alatt","odds":"2.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}