NBA

Remek szorzóért megyünk szembe a bukikkal és a 76ersszel

A Phila ugyan toronymagas esélyes az oddsmesterek szerint, pedig az előzetesek alapján bőven benne van a meglepetés.

Youngra legutóbb nem volt ellenszere a Sixersnek - 39 pontot és 18 asszisztot jegyzett a 21 éves irányító. Fotó: NBA Official

A hétfő éjjeli NBA-menüből a 76ers-Hawks meccset szemeltük ki. A hazaiak egy csúnya zakóról érkeznek, bár a ligát vezető Milwaukee-tól nem szégyen kikapni. A Hawks playoff-reményei már elszálltak, de az All Star-gála óta Trae Young vezérletével elég meggyőzően teljesít a csapat.

{"headTitle":"Philadelphia 76ers-Atlanta Hawks","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-25 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Philadelphia","odds":"1.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Atlanta","odds":"3.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Young második szezonjában elképesztő számokat produkál, hiszen 30 pontot és 9.2 asszisztot átlagol, míg Collins 20.8-at szór meccsenként. Ez az NBA egyik legalulértékeltebb duója, amely a megalapozhatja a Hawks jövőjét. Ami továbbra is probléma viszont, az a védekezés, ugyanis csak a Wizards kap több pontot átlagban náluk, tehát nem véletlen, hogy jelenleg a legpocsékabb idegenbeli mutatóval rendelkeznek.

A 76ers zsinórban négy győzelem után újra megállíthatatlannak tűnt, aztán érkezett a Bucks elleni meccs. A bajnokaspiráns Budenholzer-brigád simán lesöpörte ellenfelét, bár Embiidék otthon amúgy sokkal élesebbek, mint az úton, tehát nem volt ez akkora meglepetés.

Nem könnyíti helyzetét a jelenleg 5. helyen álló csapatnak, hogy Ben Simmons hátsérülés miatt szinte biztosan kihagyja a hétfői találkozót, ahogy Tobias Harris játéka is kérdéses. Ami továbbra sem tetszik a Sixersben, hogy Al Horfordot nem sikerült optimálisan beépíteni, de Embiid is elég inkonzisztensen teljesít.


Tudtad?
 

  • A Hawks 8-3 ATS az utóbbi 11 meccsén a 76ers ellen
     
  • A Phila 1-6 ATS az utóbbi 7 meccsén, amikor egy napot pihent csak
     
  • A Phila 1-6 ATS az utóbbi 7 olyan ellenfél ellen, amely az előző meccsén 100-nál több pontot kapott


A két csapat legutóbbi meccsét a Hawks nyerte 127-117-re, persze hasonló eredmény a Wells Fargo Centerben elég valószínűtlen. Brett Brown fiai véleményünk szerint is esélyesei a meccsnek, de a vendégsereg közel sem akkora underdog, mint az az oddsok mutatják, így egy vaskos hendivel megtámogatva szerintünk jó üzlet lehet a rájuk való fogadás.

{"headTitle":"Philadelphia 76ers-Atlanta Hawks","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-25 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlanta +10.5","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}