NBA

Overezni a Bostont? Miért ne! - tippek az NBA-rájátszásra

  • idontstop1
megosztom

A Celtics továbbra is a kötélen táncol, de az első golyót elkerülte. Vajon a Miami pontot tesz az ügy végére?

Magyar idő szerint szombat éjjel fény derült az NBA Finals egyik szereplőjének kilétére, hiszen LeBronék 4-1-gyel kiejtették a Clippers-verő denverieket. A Lakers kereken 10 éve volt utoljára  a nagydöntőben, ahova az oddsok alapján a 3-2-es előnyben lévő Miami csatlakozik melléjük. A Celtics elleni hatodik felvonásnak amúgy újfent a bostoniak a favoritjai, de ember legyen a talpán, aki az eddigiek alapján kimenetelt tud húzni ilyen kis line-nal.

{"headTitle":"Miami Heat-Boston Celtics","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-27 01:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Heat","odds":"2.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Celtics","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

A legutóbbi meccset eldöntő faktor az volt, hogy Tatumék ezúttal nem ajándékoztak 19 labdát, hanem megúszták 11-gyel, míg 13 turnoverre kényszerítették a Miamit. Pedig az első félidőt remekül kezdte a Spoelsta-brigád, amely egy ponton 12-vel is vezetett, de a harmadik negyedben megfordították a meccset a zöldek. Brown és Tatum együtt 59 ponttal zárt a 121-108-as győzelem során, ez pedig nem kevesebb, mint 15-tel volt több a bukik által belőtt o/u line-nál.

Az eddig 5/4 összecsapásuk amúgy overt hozott, annak ellenére, hogy a Boston alapból stabil undercsapatnak számít. Mindkét fél sziporkázik a támadások során, köszönhetően, hogy nem csak a kezdők, de a role playerek között is többen képesek akár 20+-t szórni. Amúgy is az egyetlen underes meccs csak 1 ponttal ment a határ alá, míg az overek alsó hangon 9-cel meghaladták azt, így kimenetel helyett most inkább ezt bombázzuk.

{"headTitle":"Miami Heat-Boston Celtics","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-27 01:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Over 213.5","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM AZ 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

megosztom