NBA

Last Miami Dance? - tippek az NBA-döntőre

A Heat 3-1-es hátrányból próbál visszajönni - az első lépés ugyan pipa, de a küldetés továbbra is lehetetlennek tűnik.

A Miami Heat nem csak piszok jól játszott a Lakers elleni nagydöntő 5. meccsén, de óriási szerencséje is volt, hiszen a döntő momentumban Danny Green úgy hibázta el a triplát, hogy védő a közelében nem volt. Persze Butler parádéja is nélkülözhetetlen volt a floridaiak által 118-111-ra megnyert összecsapáson, de a Vogel-legénységnek komoly intőjel lehet, hogy ez volt a Heat kilencedik győzelme a rájátszásban underdogként.

{"headTitle":"Los Angeles Lakers-Miami Heat","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-12 01:35","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Los Angeles Lakers","odds":"1.465","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Miami Heat","odds":"2.900","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A pénteki találkozóban megvolt minden, amiért az ember leül a TV képernyője elé, küzdelem, dráma, utolsó pillanatos fordulatok. Jimmy Butler és LeBron James egyaránt parádés alakítást nyújtottak, ám Anthony Davis nincs 100 százalékos állapotban, ez pedig döntő faktor lehet. Mondjuk a szalagcímeket Green és Morris vitték, akik hihetetlen hibákat vétettek a döntő pillanatokban, pedig könnyedén 4-1-gyel is zárulhatott volna a párharc.

A Lakersnek sürgősen el kell felejteni a történteket és a úgy tekinteni a következő felvonásra, mint ha a game 7 lenne, mert ha valóban 7-ig mennek, akkor a világ összes nyomása rájuk nehezedik majd.

Amint említettük, az egyik kulcskérdés Davis játéka, hiszen saroksérülése miatt szinte biztosan nem tud annyit vállalni, mint egészségesen, mondjuk a másik oldalon is van fontos kihagyó, mivel Dragic továbbra sem bevethető. Amint láthatjuk, a bukik igazodtak is a helyzethez és a Miami immár csak 5 pontos underdog, ez az eddigi legkisebb különbség. Mi azonban a kimenetelt továbbra is elkerüljük és ezúttal a összpontszámot néztük ki. A Lakers utóbbi 10/8 döntős meccsén underes végeredmény született, a potenciálisan bajnoki címről döntő meccs pedig minden eddiginél feszesebben alakulhat.

{"headTitle":"Los Angeles Lakers-Miami Heat","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-12 01:35","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Under 216.5","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}