NBA

Jöhet a keleti egyenlítés!? - tippek az NBA-rájátszásra

A Heat-Celtics párharc 2-1-es állásról folytatódik és könnyen lehet, hogy a bostoniak ma kiegyenlítenek.

A két főcsoportban ugyanúgy alakulnak az események, hiszen a Nuggetshez hasonlóan a Celtics is 2-0-s hátrányból várta a 3. meccset, amelyet aztán 117-106-ra nyert meg. A bostoniak már a találkozó elején elléptek és az előnyt sikerrel őrizték meg, a bukik pedig továbbra is őket favorizálják a párharcban.

{"headTitle":"Boston Celtics-Miami Heat","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-24 02:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Celtics","odds":"1.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Heat","odds":"2.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Tudtad? A     200€-s gigabónusza a piacon elérhető egyik legnagyobb összeg. 
Ide kattintva mindent megtudhatsz a bónusszal kapcsolatban!

Tatumék egy ponton 20-szal is vezettek, bár az első meccsen 14, a másodikon pedig 17 pontos előnyt sikerült elszórakozniuk. Ezúttal nem így lett, bár a Miami ledolgozta 5-re a hátrányt, de a fordítás nem jött össze.

Sorsdöntő összecsapás volt, hiszen már többször hangsúlyoztuk, hogy soha senkinek nem sikerült 3-0-ról visszajönnie a PlayOffban. A Boston ráadásul a franchise történelme során mindössze 7 alkalommal került ekkora hátrányba, pedig összesen 124 párharcot vívott meg a rájátszásban.

Az egyik döntőnek bizonyuló faktor Gordon Hayward visszatérése volt, aki ugyan csak 6 pontot szórt, de jelenlétével nagyobb tér volt a támadásokban való manőverezéshez. Részben neki köszönhetően a négy kezdő, Tatum, Brown, Smart és Walker is legalább elérte a húsz pontot és különösen fontos volt az is, hogy Kemba újra kezd formába lendülni pár szenvedős meccs után (az irányító többek között 8/4 triplát szórt be).

A Miamiban a kulcskérdés, hogy Butler és Dragic összekapja-e magát, hiszen legutóbb összesítve dobtak 28 pontot. A csapat 2014 óta nem járt a Finalsben és ahhoz, hogy ezt véghez vigyék, tovább kell javulniuk, hiszen a 2-1-es hátrány ellenére továbbra is a Celtics tűnik a favoritnak.
 

Trendek
 

  • A Miami 4-11 ATS az utóbb 15 Boston elleni hazai meccsén
     
  • A Miami 1-7 ATS az utóbbi 8 szerdai meccsén
     
  • A Boston 5-0 ATS az utóbbi 5 meccsén, ahol a vendégcsapatként szerepelt
     
  • A Boston 23-8-1 ATS az utóbbi 32 olyan PlayOff meccsén, amelyen favorit volt
     

Amint azt láthatjuk, a Celtics 3.5 pontos favorit, ezzel pedig nehéz lenne vitatkozni, látva az eddigi meccseket. Ha Hayward is elkapja a fonalat, a társak pedig tartják a színvonalat, szerintünk nem kérdés, hogy az állás szerda éjjel 2-2-re fordul, ezúttal viszont spread nélkül húzzuk be a bostoni sikert.

{"headTitle":"Boston Celtics-Miami Heat","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-24 02:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Boston","odds":"1.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}