NBA

1,72-ért bízunk a zombori Jokerben - tippek az NBA-rájátszásra

A Lakers-Denver párharc könnyedén állhatna 1-1-re is, de a bukik továbbra is leírják Jokicékat.

A Nyugati főcsoport döntőjébe nagy meglepetésre a Denver verekedte be magát, kiütve a favorit Clipperst. A Nuggets aztán ismét olyan vizekre evezett, ahol előszeretettel tartózkodik, hiszen az eddigi két körben megmutatták, hogy akkor megy nekik igazán, amikor hátrányban vannak. Ha viszont létezik kötelező győzelem, akkor a keddi az lesz, hiszen 3-0-s hátrányból még soha egy csapatnak sem sikerült visszajönnie a rájátszás történetében. Márpedig a bukik szentül hiszik, hogy LeBronék húzzák be a harmadik felvonást is, pedig intőjelekből volt pár legutóbb.

{"headTitle":"Los Angeles Lakers-Denver Nuggets","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-23 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lakers","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Nuggets","odds":"3.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Az első fontos teendő a Malone-legényeknek, hogy kiverjék a fejükből az AD-által bevágott dudaszós, meccset eldöntő triplát. Az internet persze felrobbant az utolsó pillanatos kosártól, főleg, hogy Davis 2015 óta nem dobott buzzer-beatert, arról nem is beszélve, hogy karrierje első főcsoport-döntőjén szerepel.

Tudtad? A Lakers végső győzelme már alig fizet valamit. Nézd meg az oddsokat itt!

Jokicéknak sokkal inkább arra kell koncentrálni, hogy ismét 16 pontos hátrányt dolgoztak le, tehát szinte nincs olyan helyzet, amiben biztosan ki lehet jelenteni, hogy elveszítették a meccset. A zombori születési óriás legjobb tudására ezúttal is hatalmas szükség lesz, de azért a segítség is elkélne neki, hiszen a második meccsen ő szerezte zsinórban csapata utolsó 11 pontját.

Trendek

  • A Lakers 2-6 az utóbbi 8 olyan meccs után, amikor nem coverelte a spreadet
  • A Nuggets 4-0 ATS az utóbbi 4 olyan meccsén, amikor 1 napot pihent
  • A Nuggets 4-1 ATS az utóbbi öt PlayOff meccsen
  • A Denver 5-1 ATS az utóbbi 6 vereség utáni meccsén

Nehéz persze szembe menni a LeBronékkal és a bukikkal, de ez a spread ismét a Nuggets felé billent minket. A jellemzően sziklaszilárd Lakers- édelem ellen 49%, majd 47%-kal dobtak mezőnyből, ami kiváló teljesítmény, ezt a meccset pedig életük árán is hozni kell. Ha a győzelem esetleg nem is jönne össze, akkor is újabb szoros összecsapást várunk, hiszen a nyomás eddig csak jót tett a denverieknek.

{"headTitle":"Los Angeles Lakers-Denver Nuggets","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-23 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nuggets +7.5","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM AZ 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<