NBA

LeBron James kisgyerekként örült a szurkoló 16 milliót érő dobásának - videó

  • VNA

Elsült a kapanyél, avagy egy szurkoló a félpályáról talált be a Heat-Pistons NBA meccs szünetében - a jutalom sem maradt el.

Különleges események zajlottak le pénteken este a Miami Heat - Detroit Pistons NBA találkozó szünetében. Az észak-amerikai profi kosárlabda bajnokságba nem ritkaság, hogy a szünetben különböző, nagy nyereménnyel kecsegtető szurkolói játékokkal dobják fel a szervezők a hangulatot. Megszokott dolog az is, hogy egy-egy kiválasztott drukker a félpályáról próbálkozhat kosarat dobni. Ilyen esélyt kapott az élettől Michael Drysch is pénteken, aki saját maga legnagyobb meglepetésére egy hatalmas horogdobással be is talált a gyűrűbe. Ami viszont ez után jött, arra még ő sem számíthatott...

A Miami Heat All-Star játékosa, LeBron James ugyanis a nyakába ugrott, majd hosszú másodpercekig ölelte a dobással 75.000 dollárt (kb. 16,5 millió forintot) nyerő úriembert. Még az sem zavarta ebben az önfeledt ünneplésben, hogy az 50 esztendős Drysch saját bevallása szerint nem a Heatnek, hanem a Chicago Bullsnak szurkol. Jamesnek "élesben" is volt oka örömre, hiszen csapata az ő 23 pontjának is köszönhetően 110-88-ra győzött a Pistons ellen, így 28-12-re javította szezonbeli mérlegét.