Tenisz

Egy már elkezdődött meccsből húznánk ötszörös profitot

  • Cesc18

3-3-ról folytatódik Andy Murray és Thomas Etcheverry összecsapása, amely valószínűleg elég hosszúra nyúlik majd.

Az időjárás áthúzta a Miami Open szervezőinek számításait, ugyanis az eső szinte a teljes pénteki játéknapot elmosta. Néhány meccs elkezdődött, de egy-kettő néhány játék után be is fejeződött. Így járt Andy Murray és Thomas Etcheverry, akik 3-3-ig jutottak és innen folytatják majd szombaton.

Sajnos a hétvége első napjára sem túl biztatóak az előrejelzések, de valószínűleg több játékot láthatunk majd, a brit és az argentin összecsapásának pedig talán pont is kerül a végére. 

A meccsnek Murray ment neki esélyesebbként, miután Etcheverryt több, mint egy hónapja nem láthattuk játszani, miután Buenos Airesben feladni kényszerült a negyeddöntőjét. Úgy tűnik azonban, hogy rendbe jött a dél-amerikai lábsérülése, amely miatt többek között Indian Wells-ben sem tudott játszani. 

Hat játékot követően az látszik, hogy ez nem lesz egy egyszerű meccs, hiszen már lejátszottak 43 labdamenetet, amely 39 percet emésztett fel. 

A játékok felében volt már bréklehetősége valamelyiküknek, szóval egyelőre nagyon hasonló erőt képviseltek a pályán. 

Nagyon jól ismerik egymást, hiszen tavaly kétszer is megmérkőztek és egyaránt döntő szettig mentek, míg idén az Ausztrál Open első körében sorsolták össze őket, amelynek végeredménye váratlanul sima Etcheverry sikert hozott. 

Bár az argentin leginkább salakon erős, de megmutatta már, hogy a gyorsabb pályáktól sem riad meg, Murrayt ráadásul nem csak Melbourne-ben, de tavaly Bázelben fedett pályán is le tudta már győzni. 

Ami a britet illeti, még mindig motivált és egy-egy győzelemre képes, de különösebben már nem tényező, idén 4-7-es mérleggel szerénykedik és beszédes, hogy legutóbb tavaly augusztusban, Torontóban tudott egymást követő két meccsen nyerni. 

Mivel Murray egy meccset már nyert Miamiban, így ha folytatódik ez a tendencia, akkor Bázel és Melbourne után Miamiban is Etcheverry továbbjutását láthatjuk majd. 

Erre 2.54-es szorzót kapunk az állami irodánál, ami mindenféleképpen megfontolandó. De tartjuk magunkat ahhoz, hogy ez nem lesz egy egyszerű meccs, így egy overrel fűszerezve már közel ötszörözhetünk. 

{"headTitle":"Andy Murray - Thomas Etcheverry","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-23 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Etcheverry nyer és 26.5 játék felett","odds":"4.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<