Tenisz

Brutálisan megfordultak az oddsok a brit rangadón

  • Cesc18

Andy Murray favoritként nyitott, ám a fogadók Kyle Edmund felé hajlanak és átfordították a piacot.

A háromszoros Grand Slam-bajnok Andy Murray visszatérése nem megy zökkenőmentesen, hiszen a füves szezonban csak három tétmeccset tudott játszani, majd Wimbledont dobta. Egy hónap kihagyás után hétfőn lépett újra pályára. Ugyan győzött, de alaposan megszenvedett az amerikai Mackenzie McDonald ellen. 2 óra 40 percen át gyűrték egymást, végül a brit döntő szett 7-5-tel tett pontot a meccs végére. 

Nem sok pontot diktáltam én, nem éreztem tisztán a labdát, csak küzdöttem és megpróbáltam megnehezíteni a dolgát. Azt hiszem sikerült lefaragni a ki nem kényszerített hibáim számán, de szeretnék ennél jobban játszani a következő meccsemen. 

- mondta Murray, akinek Washingtonban ez mindössze a harmadik szereplése, és 2006 óta az első győzelme. 

Fogadás a győztesre    
Andy Murray Kyle Edmund
2.00 1.65
Fogadási határidő: 22:30

Murray tehát nehezen rágta át magát McDonaldon, a második körben pedig honfitársa Kyle Edmund személyében egy kategóriákkal keményebb ellenféllel kell majd farkasszemet néznie. 

Randevúztak a füves idény alatt is, bő egy hónapja Eastbourne-ben Edmund különösebb gond nélkül nyert 6-4, 6-4-re. 

Azóta nem sok minden változott, Murray nem játszott, Edmund pedig tolt egy korrekt Wimbledont - a harmadik körben a későbbi bajnok Novak Djokovics ellen búcsúzott.

Murray szorzójának mozgása.Ezek után teljesen érthetetlen, hogyan hozhatták ki most Murrayt favoritnak. A fogadók gyorsan át is fordították a piacot. Az egyik külföldi bukinál a korábbi világelső brit 1.66-os szorzóval nyitott, ami mostanra 2.18-ig kúszott fel. Ami Edmund számait illeti, 2.37-tel dobták piacra és 1.77-re esett le. Teljesen egyértelmű tehát, hogy a fogadók melyik játékost favorizálják. 

Nem gondoljuk, hogy tovább távolodnak majd az oddsok egymástól, sőt, lehet kicsit közelebb kerülnek, hiszen sokan gondolhatják úgy, hogy ilyen oddson viszont már "ajándék" Murray. Mi most utóbbi forgatókönyvben bízunk, ugyanis a jelenlegi oddsokban nem látunk értéket.

Hiába volt viszonylag sima az eastbourne-i összecsapásuk, Edmund Wimbledon óta nem játszott, kemény pályán pedig márciusban vívta legutóbbi tétmeccsét. 

Látunk magunk előtt egy olyan forgatókönyvet, hogy Murray nyeri az első szettet, de végül Edmund lesz a befutó. Erre igen vaskos, 7.00-es oddsot kapunk.

Szerintetek ki nyeri a brit rangadót?