Tenisz

Erre érdemes fogadni Andy Murray visszatérő meccsén

Hosszú kihagyás után láthatjuk újra pályára lépni a britek legnagyobb sztárját, de pechjére kőkemény ellenfelet kapott.

Kedden tíz mérkőzéssel a programban beindul a nagyüzem Queen's Clubban. A nap legjobban várt összecsapása Nick Kyrgios és a hosszú idő óta nem látott Andy Murray meccse lesz. A kétszeres wimbledoni bajnok britnek közel egy évet kellett kihagynia a csípőproblémái miatt, legutóbb tavaly júliusban játszott tétmeccset.

Fogadás a győztesre    
Nicky Kyrgios Andy Murray
1.25 3.10
Fogadási határidő: 15:20

Murray a hosszú kihagyása miatt a top 100-ból is kicsúszott már, így jöhetett össze ez a rangadó az első körben. Egyébként Kyrgios sincs a topon, hiszen a salakszezonban vele sem találkozhattunk. Viszont az ausztrál fenegyerek már múlt héten Stuttgartban tesztelte magát, és összességében nem is ment neki rosszul. Az elődöntőig menetelt, ahol a későbbi győztes Roger Federertől kapott ki, viszont végig szorongatta a svájci géniuszt és csak döntő szett tie-breakben maradt alul. 

Kyrgiosnak még soha nem sikerült legyőznie Murrayt ATP-versenyen. - Fotó: ATP

Kyrgios és Murray jó barátságot ápol a Touron, emlékezhetünk, hogy a brit nem egyszer kiállt az ausztrál mellett, amikor hülyeségeket csinált. 

A pályán többször egymásnak feszültek már és öt nekifutásból Kyrgiosnak még egyszer sem sikerült legyőznie a skótot. Legutóbb a 2016-os wimbledoni torna nyolcaddöntőjében randevúztak, amit Murray 3-0-ra húzott be. 

Kyrgiosnak ez most egy jó sansz, hogy kozmetikázzon a 0-5-ös H2H-en, hiszen vélhetően a brit teniszén erősen meglátszik majd a meccshiány. 

Bár az ausztrál fenegyerek bármikor képes elszórakozni egy meccset, azonban egy ilyen presztízs derbit vélhetően komolyan vesz majd.

Mosolyogtam, amikor megláttam a sorsolást. Izgatott vagyok és alig várom, hogy pályára lépjek ellene. 

- mondta a 23 éves aussie. 

Fogadás szempontjából egy ilyen meccs soha nem könnyű, ám úgy véljük, hogy itt most csak az a kérdés, hogy Kyrgios milyen arányban nyer. Hiába klasszis teniszező Murray, az egy év kihagyás nagyon sok. 

  • Kyrgios nyeri az első szettet és a meccset @ 1.50