Premier League

Nem kérdés, hogy mire fogadunk a Tottenham-Brightonon

A felek december végén találkoztak legutóbb egymással, akkor hat gólt hozott összecsapásuk.

Premier League 24. fordulójának szombati játéknapján a Tottenham-Brighton meccs emelkedik az átlag fölé. A lényegében rangadónak pedig a fővárosiak az esélyesei, sikerükre ugyanis az oddmesterek átlagosan 1.85-szörös pénzt kínálnak háromesélyben.

Csapathírek

A Tottenham a Manchester City elleni FA Kupa vereséget és kiesést (0-1) követően a bajnokságban javítani tudott. Londoni rangadón 3-2-re verte a Brentford együttesét hazai pályán, az elmúlt hétvégén viszont nem volt szerencséje. Hiába szerezte meg kétszer is a vezetést az Everton otthonában, a Stolverkosok kétszer is, másodjára a 94. percben, is egyenlíteni tudtak, így 2-2-vel ért véget az a találkozó. A Spurs ettől függetlenül megtartotta ötödik helyét, a negyedik pozícióban lévő Aston Villától két egységre tanyázik.

Hiányzók terén pedig remekül állnak Postecogluék, a válogatottbeli kötelezettségekből mindenki visszatért, így szombaton biztosan már csak Sessegnon és Solomon játékára nem számíthat a szakvezető, míg Lo Celso szereplése kérdéses.

[4193768] 2024-02-10 16:00:00 Tottenham Hotspur - Brighton & Hove Albionx;

A déliek a szünetet követően gól nélküli remit játszottak a Wolves otthonában, ám utána az igazi Brightont láthattuk. Előbb az FA Kupában 5-2-re nyertek a Sheffield United vendégeként, s jutottak tovább, majd 4-0-ra kikaptak Lutonban a bajnokságban, ám egy hete sikerült javítaniuk, hiszen 4-1-re verték a Crystal Palace-t. Az utóbbi sikernek köszönhetően pedig megelőzték a Newcastle együttesét, így a hétvégét már a nyolcadik pozícióból várták.

Ami De Zerbi kimaradóit illeti, az olasz menedzser March, Enciso, Veltman és Milner játékára sérülés, míg Adingra szolgálatára válogatottbeli szereplés miatt nem számíthat a hétvégén.

Mire érdemes fogadni?

A felek december végén egy közönségszórakoztató találkozót játszottak, amikor is a Brighton pályaválasztásával a déliek 4-2 arányban nyerni tudtak. Az előjelek alapján még akár ez az eredmény is benne van, ugyanis mindkét fél kvázi nyíltsisakos küzdelmeket vív mostanság, ahol egyértelműen a támadójáték és a gólok dominálnak.

Avagy nem is ragozzuk tovább a szót, ezen a találkozón bizony a gólokban van az érték. Úgy véljük, hogy legalább négy találatot könnyedén összehozhatnak a felek, s ha ez összejön, akkor arra is nagy esély van, hogy mindkét csapat betaláljon. Ezen tippek kombinációját pedig bő kétszeres szorzón lehet tenni, ami részünkről bőven megér egy misét.


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt + Több, mint 3,5 gól@2.20

Fogadási határidő: február 10. 16:00