Premier League

Ezzel a PL-kombival nyernénk szilveszterkor

A trónkövetelők közül az Arsenal és a Tottenham is pályán lesz az év utolsó napján, mi pedig összeraktunk egy duplázóst.

A világ legjobb klubfoci bajnokságában szilveszterkor sincs megállás, 15 órai kezdettel két meccset is kapunk a nagy esti mulatozásra való hangolódáshoz. A Fulham-Arsenal és a Tottenham-Bournemouth is kifejezetten ígéretesnek tűnik, mi pedig össze is gyúrtunk belőle egy duplázó kombit.

A szezon korai szakaszában szárnyaló Spurs kicsit visszább vett a tempóból az utóbbi hónapokban, de ez főként a sok sérült számlájára írható. A csapatban továbbra is több fontos kihagyó van, ráadásul Kulusevski és Bissouma eltiltott, így a remekelő Bournemouth elleni csörtén sem garantált a három pont. Mondjuk a vendégek sem a legjobb kerettel érkeznek, Kerkez mellett Traoré és Cook sem bevethető, hogy csak néhányat említsünk. Pályán lesz viszont az élete szezonját futó Solanke, aki 18 bajnokin már 12 gólnál jár. A 26 éves csatár oroszlánrészt vállalt abból, hogy az együttes hét PL-meccs óta veretlen, hiszen ezalatt nyolcszor volt eredményes. A statisztikáit elnézve bajnokinként átlagban 3.2-szer veszi irányba az ellenfelek kapuját, így egy pontos lövést várni tőle aligha nagy vállalás, cserébe az odds sem túl magas.

Ezért vágjuk mellé az Arsenal sikerét is, hiszen az Ágyúsok mondhatni győzelmi kényszerben lépnek a gyepre a Craven Cottage-ban. Az Arteta-legénység kisebb hullámvölgybe került, amiből sürgősen ki kéne mászni, de jó hír, hogy az eddigi összes idegenbeli PL-összecsapást megnyerte a tabella alsó felében tanyázó együttesek ellen. A Fulham ráadásul az utóbbi három bajnokiján vesztesen hagyta el a pályát, ahogy az Arsenal elleni utóbbi öt hazai meccsét is egytől egyig elbukta. Az oddsok alapján sima "V" lehet ezen a csörtén, amit azért vitatunk, hiszen nem néz ez ki ennyire egyértelműnek, de mi is Jesusék győzelmét várjuk.


✅ Kombi-tipp:

Tottenham-Bournemouth - Solanke pontos kapuralövés 0.5 fölött

Fulham-Arsenal - Arsenal

@1.95

Fogadási határidő: december 31. 15:00