Premier League

Két tippet hozunk a Tottenham bajnokijára

  • Cipolla

Londoni rangadón tehet egy újabb lépést a top négy felé a Tottenham.

Csonka fordulót rendeznek a Premier League-ben, hiszen a hétvégén az FA Kupában még érdekelt csapatok meccseit elhalasztják. A négy bajnoki közül a Tottenham vendégjátéka lehet a legérdekesebb, hiszen egy győzelemmel a top négybe ugorhat a Spurs.

Az esélyek azonban elég kiegyenlítettek ezen a találkozón, hiszen a Tottenham elég hektikus formát mutatott az elmúlt hetekben, míg a Fulham stabil középcsapatként szerepel. Ez a meccs a vendégeken állhat, kérdés, hogy képes lesz-e a hétvégi Aston Villa elleni játékot mutatnia a csapat. Múlt héten 4-0-ás idegenbeli sikert értek el Postecoglouék, amiből ismét kiemelkedő szerep jutott Son Heung-Minre. A dél-koreai játékos az Ázsia-Kupa óta négy meccsen öt kanadai pontnál jár (2 gól, három assziszt), márpedig egy jó formában levő Son nagyon nagy segítség lehet a szezonhajrára.

Fájó vereség volt az elmúlt hetekben a Wolves elleni hazai zakó, de a Crystal Palace is megizzasztotta a Tottenhamet, ami azért mutatja, hogy nem képes a legjobbak szintjén dominálni egy-egy találkozót.

[4193816] 2024-03-16 18:30:00 Fulham - Tottenham Hotspurx

A Fulham szezonjára nem nagyon lehet panasz, a csapat gyűjtögeti a pontokat, amivel a bennmaradást már most garantálta. A 12. helytől előre nem nagyon van tér, de hátra is tisztes távolságból követi a 14. Crystal Palace őket, így nyugodt szezonhajrá elé nézhetnek a szurkolók.

Az elmúlt hetekben a Brighton és a Manchester United legyőzése is bizakodásra adhat okot, de természetesen ezt a játékot nem tudja hosszútávon fenntartani Marco Silva csapata, így a Wolves otthonából kénytelen volt pont nélkül távozni.

Hiányzók terén egyik csapat sem áll rosszul, hiszen a hazaiaknál egyedül Raúl Jiménez játéka kérdéses. A vendégeknél Ryan Sessegnon, Fraser Forster és Manor Solomon is kimarad, de Richarlison játéka is kérdéses. A brazilt szerdán már látták a társakkal edzeni, így alighanem kaphat játékperceket, noha kezdőként aligha fog számítani rá az ausztrál menedzser.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

 

Mire érdemes fogadni?

A Tottenham meggyőző sikerből érkezik, a kulcs pedig újfent Son játéka lehet. A dél-koreai az az extra, aki kell a nehéz meccsek megnyeréséhez, a jó formája pedig minket arra ösztönöz, hogy bízzunk a vendégekben. Döntetlen nélküli opcióval elvisszük a Tottenham sikerét.

A másik tippünk a lesek számára vonatkozik. Mind a két csapat játékában benne van a lesre állítás, mint fegyver, ez pedig ezen a találkozón is érdekes lehet. A Tottenham lesre állítási taktikája rendszerint jól működik, az elmúlt hetekben 5,5,2,6,5 leshelyzetet tudott a védelem összehozni az ellenfélnek. Látva az őszi meccsüket, ahol a Fulham hatszor került leshelyzetbe, valamint a két csapat stílusát, újfent legalább háromszor lendülhet a zászló a partjelzőtől.

{"headTitle":"Fulham - Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-16 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlennél tét visszajár: Tottenham","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Fulham lesszáma: 2.5 felett","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ
[4193816] 2024-03-16 18:30:00 Fulham - Tottenham Hotspurx;