Angol foci

Jöhetnek a gólok a Tottenham-Burnley meccsen

A Tottenham utolsó kupaesélye valószínűleg az FA Kupa ebben a szezonban.

Az FA Kupa harmadik körében már a nagyok is bemutatkoznak, a Tottenham pedig kaphatott volna könnyebb sorsolást is, hiszen a PL-újonc Burnley gárdájával csap össze. A Spurs számára az FA Kupa tűnik az utolsó trófeaszerzési lehetőségnek, igaz a Ligakupából is egy kör után pottyant ki Postecoglou gárdája. Sok a hiányzó továbbra is, ehhez csatlakozott még a három Ázsia- vagy Afrika-kupára utazó Son, Bissouma és Sarr.

Egy kupameccsen mindig a legnagyobb kérdés, hogy melyik menedzser mennyire rotál. A vendégek részéről nagy változásra nem kell számítani, Vincent Kompany nyilatkozata alapján. "Azt hiszem, úgy kell tekintenünk rá, mint egy újabb Premier League-meccsre. Lehet, hogy lesz egy-két változás, de semmi őrültségre nem kell számítani."

Adja magát ezen a meccsen a gól, ugyanis a Tottenham védelme továbbra is hézagos, míg a Burnley a legjobbjaikkal talán egy gól erejéig képes lehet kihasználni a hazaiak megingásait. A Spursnél fontos játékosok nincsenek, ennek ellenére a hazai gólhoz sok kétség aligha férhet ismerve a játékstílusukat. Elvisszük a mindkét csapat betalál opciót.


✅ Tipp #1: Mindkét csapat betalál @1.64

Fogadási határidő: január 05. 21:00