Premier League

Erős tippünk van a londoni derbire

Szerda este a Tottenham a Brentford együttesét fogadja a Premier League-ben.

Egy ütközettel nem foglalkoztunk még a szerdai Premier League találkozói közül, méghozzá a londoni derbivel, avagy a Tottenham-Brentforddal, amelyet jelen cikkünkben vesézünk ki! A meccsen az oddsmesterek a hazaiakat favorizálják, sikerüket ugyanis szűk 1.70-szeres oddson kínálják.

Csapathírek

A Tottenham felemás passzban várja a találkozót, a hazaiak ugyanis a Bournemouth, majd a Burnley együttesei felett aratott sikereket követően nem tudtak győzni, igaz, két rangadóra voltak hivatalosak. Előbb a PL-ben a Manchester United otthonában játszottak 2-2-t, amely döntetlennek köszönhetően továbbra is az ötödik helyen tanyáznak a táblázaton (a játéknapot megelőzően három egységre voltak ugyanakkor a második Manchester Citytől lemaradva, amely gárda eggyel kevesebb ütközetet vívott meg), míg az FA Kupában, pénteken 1-0-ra kikaptak otthoni környezetükben a Manchester Citytől, így elbúcsúztak a sorozattól.

Zsinórban tehát két nyeretlen meccsel a hátuk mögött készülhetnek a hétközi, fővárosi rangadóra, igaz, két rangadón nem sikerült nyerniük. Hiányzók terén viszont javulás állt be, Maddison már játszott a City ellen, Sarr visszatért az Afrika Kupáról, bár még nem biztos, hogy pályára lép szerdán, vagyis már csak Lo Celso, Solomon, Véliz, Sessegnon, Szon és Bissouma (utóbbi kettő válogatottbeli kötelezettségek miatt) marad ki biztosan.

[4193745] 2024-01-31 20:30:00 Tottenham Hotspur - Brentfordx;

Ami a vendégeket illeti, a Brentford hét nyeretlen mérkőzést (amelyek közül hatot is elveszített, egyet hosszabbítást követően) követően tudott ismételten nyerni az elmúlt kanyarban, másfél hete. Thomas Frankék a Nottingham együttesét verték 3-2-re, amely találkozón nyolc hónap eltiltást követően tért vissza Toney, aki rögtön be is talált, méghozzá szabadrúgásból.

Hiányzók terén viszont nem állnak túl rózsásan, Henry, Mbeumo, Hickey és Schade sérülés, Reguilón szerződése értelmében, Wissa, Ghoddos és Onyeka pedig válogatottbeli elfoglaltsága miatt nem tud csapata szolgálatára állni, míg Norgaard játéka bizonytalan szerdán este.

Mire érdemes fogadni?

Toney visszatérése tehát lendületet adott a Brentfordnak, amely biztosan kitart még egy darabig, ugyanakkor a csapat védekezése nem egy életbiztosítás, amit legutóbb is láthattunk. Mindezt a Tottenham kihasználhatja, ám mivel a vendégek lényegesebben pihentebben érkeznek a találkozóra, továbbá a Spurs igen csak támadólag lép fel idén, ami magában hordoz kvázi bármilyen eredményt, így többesélyes ez a csata, a gólokra viszont igen jó esély mutatkozik.

Ősszel 2-2-re végeztek a felek, tavaly 3-1-re nyert a Brentford a Tottenham vendégeként, az odavágón pedig szintén 2-2-es remit hoztak össze. Avagy ezúttal is simán benne van a pakliban, hogy a felek szerdai ütközetén is legalább három találat születik, méghozzá úgy, hogy menet közben mindkét együttes betalál, így ezt, a mondhatni erős tippet küldjük csatába a londoni derbire.


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt + Több, mint 2,5 gól @1.86

Fogadási határidő: január 31. 20:30