Premier League

Gólcsatában bízunk a Brighton - Tottenham rangadón

Egyik fél sem a védekezéséről híres, így egy igazi adok-kapok találkozót hozhat a brightoni kisrangadó.

Csütörtökre is marad még két találkozó a Premier League-ből, a Brighton-Tottenhamen pedig a londoniaknak lenne nagyon fontos megszerezni a három pontot. A Brighton idén nem tud azon a szinten mozogni, mint egy évvel korábban, ettől függetlenül egy veszélyes csapat, de megakadt kicsit De Zerbiék menetelése. Ez elsősorban a gyengébb védekezésnek köszönhető, 22 meccs óta folyamatosan kapnak gólt a Sirályok, tehát ebben a szezonban még nem tudtak nullára hozni meccset.

A Tottenham a remek szezonstart után hullámvölgybe került, de az elmúlt hetekben ismét a szebbik arcát mutatja a londoni gárda, így a legutóbbi három bajnokin kilenc ponttal gazdagodott. Postecoglou csapatára jellemző a nyílt játék, ami elől-hátul veszélyessé teheti Sonékat, pláne, hogy a Brighton védelme is könnyedén hibába kergethető.

A két csapat legutóbbi meccse igen paprikásra sikerült, de most nincs azon a szinten a hazai gárda, mint egy évvel ezelőtt. Miután egyik csapat sem a védekezéséről híres, így megkockáztatjuk, hogy összejön a gólváltás úgy, hogy legalább három gólt láthatunk. A Tottenhamnek nagyon kellene a három pont, ennek ellenére azt nem nagyon látjuk magunk előtt, hogy a Spurs ne adna esélyt a hazaiaknak a helyzetekre, ahogy azt az utóbbi hetekben is láthattuk. A Brighton pedig remélhetőleg a 23. meccsén is benyel legalább gólt...


✅ Tipp #1: Mindkét csapat betalál és több, mint 2.5 @1.71

Fogadási határidő: december 28. 20:30