Premier League

Nem tudunk másra fogadni az Everton-Tottenhamen

A londoniak győzni mennek Liverpoolba, de vajon összejön-e számukra a siker?

A Premier League 23. fordulója az Everton-Tottenham csörtével indul, amely párharcnak a vendégek az esélyesei. Legalább is a bukmékerek szerint, akik átlagosan 2.20-szoros pénzért mérik a londoniak sikerét.

Csapathírek

A hétközi fordulóban sem tudott győzni az Everton, avagy immáron öt bajnoki óta nyeretlen. A liverpooliak gól nélküli remit hoztak össze a Fulham otthonában kedden, előtte pedig az Aston Villával ikszeltek, azt megelőzően pedig háromszor is veszítettek (Wolves, Manchester City, Tottenham). A gyengélkedésnek köszönhetően a kieső, 18. helyre csúsztak vissza, s egy ponttal kevesebbjük van, mint az egy meccsel kevesebbet játszó, 17. pozícióban lévő Lutonnak.

Mindemellett tegyük hozzá, hogy az FA Kupában hiába nyomták le megismételt meccsen a Crystal Palacet, egy hete 2-1-es vereséget szenvedtek otthoni környezetükben a Lutontól, így kiestek a sorozatból.

A gyengélkedés fő oka mostanság a pocsék támadósornak köszönhető, az Everton ugyanis 331 perce gólképtelen a PL-ben, összességében pedig az elmúlt hat tétmeccsén mindössze két gólt szerzett...

Ezen kívül pedig hiányzói is lesznek Dyche mesternek, Alli, Doucouré, André Gomes és Onana biztosan kimarad, míg Coleman szereplése kérdéses szombaton.

[4193757] 2024-02-03 13:30:00 Everton - Tottenham Hotspurx;

A Tottenhamnek sikerült javítania, két nyeretlen mérkőzést követően szerdán győzelemnek örülhetett. A Manchester United elleni, bajnokin elért 2-2-es remit, majd a Manchester City elleni 1-0-s FA Kupa vereséget (és kiesést) követően 3-2-re nyert a Brentford elleni londoni rangadón. Az újabb győzelemnek köszönhetően a Spurs feljött a negyedik helyre a táblázaton, igaz, ugyanannyi pontja van, mint az ötödik Aston Villának, a harmadik Arsenaltól, valamint a második Manchester Citytől (amely csapat eggyel kevesebb meccset vívott meg) három egységre van.

Hiányzók terén nincs sok változás Postecoglouéknál, avagy akár a hétközi kezdőjét is pályára tudja dobni Liverpoolban, hiszen továbbra is Lo Celso, Solomon, Sessegnon, Szon és Bissouma (utóbbi kettő válogatottbeli kötelezettségek miatt) marad ki biztosan.

Mire érdemes fogadni?

A felek december végén találkoztak legutóbb egymással, amikor is fordított pályaválasztás mellett a Tottenham 2-1-re tudott nyerni. Az előjelek alapján most is a jobb passzban lévő fővárosiak az esélyesebbek, így rájuk fogadunk. Ugyanakkor ezt kétesélyben (döntetlennél a tét visszajár) tesszük, ugyanis így is korrekt szorzót kapunk rájuk, másrészt pedig a felek utolsó öt egymás elleni meccse a Goodison Parkban rendre döntetlenre végződött, így nem kísértjük sorsunkat.


✅ Tipp #1: Tottenham (DNB) @1.71

Fogadási határidő: február 3. 13:30