Premier League

Fogadásépítős tippünk van a Tottenham-Aston Villára

Még az is benne van a pakliban, hogy a birminghamiek újfent beveszik Londont.

Vasárnap két mérkőzés kerül terítékre a Premier League-ben, a napi nyitómeccset pedig Londonban rendezik, ahol a Tottenham az Aston Villa együttesét fogadja. A fogadóirodákban a hazaiak számítanak esélyesebbnek, igaz, sikerükre átlagosan 2.35-szörös oddson lehet fogadni.

Csapathírek

A Tottenham parádésan kezdte az idei szezont, vagyis Ange Postecoglou menedzser úgy tűnt, hogy bevált. Azonban a szünet előtti utolsó két találkozója nem sikerült a Spursnek. Előbb hazai pályán szaladt bele a késbe a Chelsea ellen, hiszen 4-1-re kikapott, igaz, tegyük hozzá, hogy bő 60 percet szimpla, míg közel 40 percet dupla emberhátrányban játszott le. Ezt követően akár nyerhetett is volna a csapat Wolverhamptonban, mivel gyorsan megszerezte a vezetést, sőt még a 90. percben is győzelemre állt, azonban a hosszabbításban két gólt kapva 2-1-es vereséget szenvedett...

Az ausztrál mesternek tehát helyre kellett a fejeket rakni az öltözőben, igaz, temérdek játékosa oda volt a világ különböző válogatottjainál, így pedig nem volt egyszerű dolga. Mindemellett pedig továbbra is sok a hiányzója, hiszen Sessegnon, Whiteman, Perisic, Solomon, Van De Ven, Richarlison, Maddison, Romero és Bissouma biztosan nem játszik, míg Udogie játéka kérdéses vasárnap.

Az Aston Villa ugyanakkor nem volt rossz passzban a kényszerpihenő előtt, ugyanis az utolsó hat tétmeccséből ötöt behúzott, s mindössze Nottinghamben veszített (0-2). A zakó mellett a Konferencia Ligában az AZ Alkmaart oda-vissza lenyomta (idegenben 4-1-re, hazai pályán 2-1-re), míg a PL-ben a West Ham (4-1), a Luton (3-1) és a Fulham (3-1) is fejet hajtott előtte. Mindezek után pedig a hétvégét az előkelő ötödik helyen várta 25 egységgel, mindössze egy ponttal lemaradva hétvégi ellenfelétől, valamint három pontra az éllovas Manchester Citytől.

Ugyanakkor Unai Emerynek is jó pár játékosát nélkülöznie kellett a két hét alatt a válogatottbeli kötelezettségeknek köszönhetően, viszont lényegesen kevesebb hiányzója van, mint kollégájának. Biztosan ugyanis csak Ramsey Buendia és Mings játékával nem számolhat a hétvégén, míg Diego Carlos szereplésére mutatkozik esély, avagy Emery, akár ugyanazt a kezdőjét is pályára dobhatja Londonban, mint tette azt legutóbb a Fulham ellen.

Mire érdemes fogadni?

A felek tavalyi egymás elleni meccsei az Aston Villának sikerültek jobban, ugyanis a birminghamiek oda-vissza le tudták győzni a Tottenhamet, hazai pályán 2-1-re, míg Londonban 2-0-ra.

A vendégek sikerére pedig most is van esély, hiszen formájuk jobb volt a leállás előtt, hiányzójuk pedig lényegesen kevesebb van, avagy nem csoda, hogy ilyen közel vannak egymáshoz a bukik szorzói a meccsen.

Mindezek után kivesszük az X2-t, ami mellé még a több, mint 1,5 gólt hozzácsapjuk (alapul véve, hogy milyen támadószellemben lépnek pályára minden héten a felek), aminek köszönhetően egy közel 1.80-szoros szorzójú, fogadásépítős tippel indulunk csatába ezen a találkozón.


✅ Tipp #1: X2 + Több, mint 1,5 gól @1.77

Fogadási határidő: november 26. 15:00