Európa Liga

Ezzel a két tippel próbálkoznánk az Inter-Sahtaron

  • mr.blonde

A fogadóirodáknál az Inter komoly favoritja az Európa Liga elődöntőjének, de a Sahtar Donyeck csapatát hiba lenne leírni.

Olasz-ukrán elődöntőt rendeznek az Európa Liga hétfői napján, avagy az Inter a Sahtar Donyeck ellen lép pályára Düsseldorfban. A fogadóirodák számai alapján a 90 perc favoritja a milánói gárda, amelynek sikerére 1.70 körüli szorzón lehet fogadni, míg a donyecki alakulat győzelme ötszörös szorzóval kecsegtet. 

 

Embed from Getty Images

Csapathírek 

Az egyenes kieséses szakaszban mindkét együttes meglehetősen magabiztosan lépdelt előre. Az Inter előbb a Getafét intézte el könnyedén, majd a Leverkusen ellen játszott egy jó és szoros mérkőzést. A Sahtar talán még meggyőzőbb volt, hiszen a Wolfsburgot és a Baselt is három góllal ejtette ki. 

A formák alapján tehát mindkét oldalnak van oka bizakodni és mivel az előző meccsekhez képest komoly hiányzója egyik csapatnak sem lesz, egy meglehetősen érdekes találkozóra van kilátás. 

Antonio Conte egy megerősített középpályával, 3-5-2-es felállással állhat ki ezúttal is, amely az ukránok 4-2-3-1-es formációja ellen nagy csatát ígér. A mérkőzés a középpályán dőlhet el, aki uralni tudja a pálya ezen részét, az a mérkőzést is dominálhatja. Mivel a Sahtar középpályája technikásabbnak és kreatívabbnak tűnik, ezért arra számíthatunk, hogy az ukránoknál lesz többet a labda, az Inter pedig gyors támadásvezetésekben gondolkozhat. 

[3363680] 2020-08-17 21:00:00 Inter - Shakhtar Donetskx

 

Mire érdemes fogadni? 

A helyzetkihasználáson sok múlhat majd, de a góllövő formára egyelőre nem lehet panasz. Az Internek a két rúgott gól most is elég lehet, hiszen a védelme meglehetősen jól teljesített, ugyanakkora Sahtar három illetve négy szerzett találata azt is előrevetíti, hogy ezúttal is gólt szerezhetnek a donyeckiek. Így látják ezt a bukik is, hiszen annak ellenére, hogy elődöntőről beszélünk és egy olasz Conte-csapat is érdekelt, +/-3 gólon húzták meg a gólok számára kínált over/under határokat.  

Négy vagy több találatra azért nem biztos, hogy érdemes számolni, ugyanakkor a mindkét csapat szerez gólt opció bőven benne van a pakliban. Erre 1.60 és 1.70 közötti oddsokon lehet fogadni, ami lehet egy választás erre a meccsre. 

Egy másik meggondolandó fogadás lehet a Sahtar hendikeppel való megtámogatása. A bukmékerek számait a fogadók tétjei folyamatosan tolják el az Inter irányába, ami azt jelenti, hogy a Sahtar +1-es ázsiai hendikepet az eredeti 1.60-as szorzó helyett cikkünk írásának pillanatában 1.80-ért lehet fogadni. Aki szeret az underdogokra fogadni, annak ez a tipp bőven megjátszható. 

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 

 

 

 

 

{"headTitle":"Inter - Sahtar Donyeck ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-17 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Sahtar Donyeck +1 ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3363680] 2020-08-17 21:00:00 Inter - Shakhtar Donetskx;