Bajnokok Ligája

Erre fogadnánk az Inter-Sahtaron

Egy győzelemmel a legjobb 16 között érezheti magát az Inter, a Sahtar Donyeck ellen viszont meggyűlt a baja az elmúlt két szezonban.

Két körrel a csoportkör vége előtt az Inter két ponttal lemaradva a Real Madridtól a második, tehát továbbjutó helyen áll a csoportjában, viszont a Sheriff előtt csak egy egységgel vezet, így ha a moldovai bajnok esetleg újra megtréfálná a királyi gárdát, akkor komoly utolsó fordulót rendezhetnek ebben a csoportban. 

Az Inter szerda este a Sahtart fogadja, amely mindössze egy pontot kapart eddig össze, ami mondanunk sem kell, hogy komoly csalódást jelent Donyeckben. Ennek megfelelően elég nagy tutinak tűnik a hazai - legalábbis az oddsok alapján. 

3714042

Csapathírek 

Meglehetősen mozgalmas napokat élnek át Milánóban, hiszen a BL mellett a bajnokságban is komoly derbiket játszott a csapat. A Milan 1-1-et követően a hétvégén 3-2-re sikerült legyőznie az Internek a listavezető Napolit, ezzel ismét szorossá tette a tabellát, nem mellesleg fel is mászott a dobogóra. Érthetően jó tehát a hangulat most a San Siróban, Inzaghiék pedig meglovagolva a pillanatot egy újabb győzelemre készülnek. 

Nagyjából a teljes keret hadra fogadható lesz, Stefan de Vrij és Alex Sanchez kivételével. 

A Sahtar motivációja elég kérdéses, hiszen a továbbjutás már nem jöhet össze, Lassina Traore és Jeven Konoplyanka hiánya pedig komoly érvágás az ukránoknak. 

[3714042] 2021-11-24 18:45:00 Inter - Shakhtar Donetskx

Mire érdemes fogadni? 

Nem annyira egyszerű ez a meccs, mint elsőre tűnik, mert bár az Inter jobb csapat és kellenek is neki a pontok, a Sahtar elleni utolsó 3 meccse egyaránt 0-0-ra végződött. Az ukránok brazil légiósai ugyan remek képességű játékosok, de egyben szeszélyesek is, ha nincs kedvük focizni, akkor a Sahtar bőven sebezhető. Azért egy Inter elleni BL-meccset nem illik dobni, így azért laza focizgatás helyett rendes küzdelemre számítok. Érdemes lesz majd élőben is követni a piacokat. 

Összességében megszavazzuk a bizalmat az olaszoknak, egy -1,25-ös ázsiai hendikep és nyertes különbségre vonatkozó tipp formájában. 

{"headTitle":"Inter - Sahtar ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-24 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter -1,25 ","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Nyertes különbség - Inter 1-2 góllal ","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Te mire fogadnál ezen a meccsen?  

[3714042] 2021-11-24 18:45:00 Inter - Shakhtar Donetskx;