Bajnokok Ligája

Ezzel a tippel kockáztatnánk a Sahtar - Interen

A Sahtar Donyeck az első kör legnagyobb meglepetését okozta azzal, hogy Madridban tudta legyőzni a Realt. Az ukránok most az olasz Inter ellen készülnek bravúrra.

Sportfogadói szempontból tanulságos mérkőzés volt az egy héttel ezelőtti Real Madrid - Sahtar Donyeck ütközet. Miután kiderült, hogy az ukrán csapatból a koronavírus miatt több játékos is kénytelen kihagyni a találkozót, a fogadók többsége elkezdte bombázni a spanyolok sikerét, ami azt jelentette, hogy az amúgy is harmatos hazai szorzó egészen 1.10-ig esett be. 

A játékosok azonban rossz lóra tettek, hiszen a Real még meg volt ütve a Cadiz elleni blama után, a Sahtar pedig köszönte szépen és a félidőre háromgólos előnyt épített fel. Végül a Real kettőt be tudott rámolni, de a pontszerzéshez ez már kevés volt. Bár az első csoportkör egyik legnagyobb meglepetését jelentette ez az eredmény, a Hathárom olvasói a jó oldalra kerülhettek, hiszen két nyertes tippet is sikerült megosztanunk itt az oldalon.

A Realhoz hasonlóan a csoport másik favoritjának gondolt Inter is kis híján ráfázott, hiszen csak Lukaku 90. perces góljával tudott pontot menteni a Mönchengladbach ellen. Az olaszok három nyeretlen meccs után aztán hétvégén végre újra nyerni tudtak, Conte fiai a Genoa otthonában vetettek véget negatív szériájuknak. 

Csapathírek 

A keddi mérkőzésre elvileg a Sahtar játékosai már ismét bevethetőek, de kérdés, hogy a terhelés hiányában milyen szerepet szán a visszatérőknek a szakmai stáb. A fiatalok bizonyítottak a Real ellen, szóval a bizalom éppenséggel meglehet az irányukba, de az sem kérdés, hogy nem a múlt heti volt a legerősebb Sahtar Donyeck. 

Hasonló cipőben jár néhány focistával Antonio Conte is, Ashley Young visszatérhet a vírust követően, mint ahogy a hétvégén már pályára lépő Hakimi is nemrég került ki a karanténból. Alexis Sánchezt le kellett cserélni a Gladbach ellen, a Genoa ellen pedig csak padozott. 

[3461651] 2020-10-27 18:55:00 Shakhtar Donetsk - Interx

Mire érdemes fogadni? 

A fogadóirodák 1.60 körül adják valamivel az Inter sikerét, ami azt jelzi, hogy megvan a bukik favoritja erre a meccsre. Abban viszont egyáltalán nem vagyunk biztosak, hogy be is húzza a meccset a milánói alakulat. A Sahtar támadósora bőven zavarba hozhatja a vendég védelmet, ráadásul ez az Internél elég sűrűn előfordul a nemzetközi idegenbeli meccsein. 

A két csapat egyébként nem is oly' rég találkozott egymással, az EL elődöntőjében az Inter 5-0-val mosta fel a padlót az ukrán csapattal. Ez viszont most egy más mérkőzés lehet, akkor semleges pályán, sorozatban játszották a meccseket. 

Fogadási szempontból nem egyszerű a mérkőzés, ám egy érdekes fogadási lehetőséget játszhatónak gondolunk. Ez pedig nem más,mint, hogy az első félidőben már látunk legalább 1-2 találatot. Háromgólos első játékrész az Inter esetében azért nem feltétlenül reális, viszont a gól nélküli első 45 percre is kevesebb esélyt érzünk, így a cbet kínálatából a 'multigoals' opciók közül választottuk ki egy tippet a találkozóra. 

{"headTitle":"Sahtar - Inter ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-27 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő - multigoals 1-2 ","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3461651] 2020-10-27 18:55:00 Shakhtar Donetsk - Interx;

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

Maximum 200€ értékű, első befizetésed 100%-ának megfelelő gigabónuszuk a piacon elérhető egyik legnagyobb összeg, amelynek kipörgetése egyáltalán nem lehetetlen, feltételei pedig igen egyszerűek, kiskapuk és egyéb akadályozó tényezők nélkül.