Európa Liga

Ennyiért ezt a tippet nehéz otthagyni a Wolfsburg-Sahtaron

  • mr.blonde

Zárt kapuk mögött fogadja a Wolfsburg a Sahtar Donyecket az Európa Liga nyolcaddöntőjének első meccsén.

Az előző körben a német együttes a svéd Malmö csapatát búcsúztatta kettős győzelemmel és 5-1-es összesítéssel, míg a Sahtar Donyeck egy rendkívül izgalmas és látványos párharcban ejtette ki a portugál Benficát. Nyilván az ukrán csapatnak jár a nagyobb dicséret, de ez már egy új párosítást és a bukmékerek szerint a Farkasok jobb esélyekkel szállnak harcba a negyeddöntőért.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


Csapathírek

A hétvégén a Wolfsburg a BL-nyolcba jutó Lipcse ellen játszott bajnokit és lehozta kapott gól nélkül a meccset, így a 0-0 kellő önbizalmat adhat egy szintén remekül támadó csapat elleni meccs előtt.

Hiányzók terén is jól állnak a németek, hiszen Williamet kívül csak Joshua Guilavogui esete kérdéses, Kevin Mbabu visszatérhet az eltiltásából.

A Sahtarnál picit rosszabb a helyzet, Stepanenko, Malisev sérült, Solomon, Alan és Kovalenko játéka pedig kérdéses.

A várakozások szerint mindkét csapat tarthatja a szokásos hadrendjét, így két támadófelfogású csapat feszül majd egymásnak.

[3284790] 2020-03-12 21:00:00 Wolfsburg - Shakhtar Donetskx

Mire érdemes fogadni?

Ha nem lenne zártkapus a meccs, nálam ez automata overes tipp lenne. Így azért picit nem árt óvatosabban bánni a tétekkel, de továbbra is jó tippnek gondolom a gólszámos opciókat. A Sahtar braziljai és a 4-3-3-as felállás biztosíték arra, hogy mindkét csapat előtt adódnak majd gólszerzési lehetőségek. A kérdés csupán az, hogy milyen lesz a helyzetkihasználás. Nyilván mivel ez az első mérkőzés, ezért nagy adok-kapok nem biztos, hogy kialakul, ugyanakkor mindkét oldalnak egyértelmű célja kell, hogy legyen a gólszerzés.

Nem csavarnám tovább ezt a történetet, a BTTS 1.80-as szorzóért szerintem bőven játszható, de egy O2.25-ös opció is szóba jöhet, ami 1.60-1.70-es oddson pakolható. Ez utóbbi élőben gyorsan még jobb helyzetet jelenthet.

 

Ti mire fogadnátok ezen a meccsen?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Wolfsburg - Sahtar ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2.25 felett","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3284790] 2020-03-12 21:00:00 Wolfsburg - Shakhtar Donetskx;