Bajnokok Ligája

"Multigólokra" fogadunk a Sahtar - Real Madridon

Egy ukrajnai győzelemmel bebiztosíthatja továbbjutását a Real Madrid. A spanyolok nincsenek jó formában, a hiányzójuk is sok lesz, mégis országos kettesnek adják a bukik a meccset.

A hétvége egyik legnagyobb meglepetését okozta a Real Madrid azzal, hogy odahaza 2-1-re kikapott az Alavestől a spanyol bajnokságban. Zinedine Zidane csapata az idei szezonban nem tud huzamosan kimagaslóan teljesíteni, ami részben köszönhető annak is, hogy a francia mester folyamatosan változtatásokra kényszerül a csapat összeállításakor. 

A Sahtar a Mönchengladbachtól a hazai zakó után idegenben is kapott egy jó nagy ruhát, amit aztán a Dnipro legyőzésével próbált levetni a hétvégén. 

{"headTitle":"Sahtar Donyeck - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-01 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sahtar Donyeck ","odds":"7.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"5.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Real Madrid ","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Csapathírek 

Az ukrán bajnok keretéből legalább öten biztosan kimaradnak majd sérülések és betegségek miatt  Dentinho, Davit Khochlava, Ismaily, Konoplyanka és Viktor Korniienko sem lesz ott a pályán. Mezőnyben gyengébb lehet majd a Sahtar, ugyanakkor a támadószekciója meglesz, hiszen a brazil kontingensből maradtak még minőségi támadók, mint Teté, Solomon vagy Marlos. 

A Real Madridból a hétvégén megint kidőlt a sorból Eden Hazard,aki így csatlakozott  Sergio Ramoshoz, Dani Carvajalhoz és Federico Valverdéhez. 


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE
ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Mire érdemes fogadni? 

Első blikkre azt mondanánk, hogy ezen a meccsen semmire. Emlékezhetünk rá, hogy a 1. fordulóban a Sahtar Donyeck meglepte a Real Madridot és egy megfiatalított csapattal 3-2-es győzelmet aratott Madridban. Alighanem a blancók tanultak abból a meccsből, mert a BL-ben azóta három meccsen hét pontot szereztek, amiből az Inter oda-vissza legyőzése komoly fegyverténynek számít. 

A fogadóirodák eléggé beárazták a mérkőzést, hiszen 1.40-es szorzót sem kapunk a Real győzelmére, holott a topforma éppenséggel nincs meg a spanyoloknál. A Sahtar viszont tényleg sötét ló szerepében tetszeleg, hiszen a múlt héten úgy kapott egy négyest, hogy egyébként a mezőnyben egyenrangú partnere volt a Borussiának. 

A hendikephatár elég elnagyoltnak tűnik, többgólos Real-győzelemre most nem biztos, hogy érdemes fogadni, de az sem életbiztosítás, ha a Sahtart támogatjuk meg, hiszen teljesen szeszélyesen játszanak idén a bányászvárosiak. 

Arra azért számítunk, hogy nem lesz 0-0 ez a meccs, vagyis a madridiak beveszik majd az ukránok kapuját, ugyanakkor gólfesztivált nem várunk Zidane csapatától. Az egész szezont tekintve, mindössze egyszer fordult elő, hogy háromnál több gólt szerzett volna a Real, így az 1-3 gólszámos lehetőség talán a játszható kategóriába tartozik.  Ezt a fogadási lehetőséget a Cbet kínálatából szedtük ki, a tippet pedig az 'Multigoals - Awayteam' opció alatt találjuk meg. 

{"headTitle":"Sahtar Donyeck - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-01 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Vendégcsapat góljainak a száma 1-3 ","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

cbet